سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

تحول مهم حوزه علمیه قم با ورود به مساله زن و خانواده

مدیر حوزه های علمیه ی کشور گفت: یکی از محورهای تحولی مهم حوزه علمیه قم طی سالهای گذشته ورود جدی به مساله آموزش زن و خانواده بوده است.

 آیت الله اعرافی

 به گزارش خبرگزاری موج قم،  آیت الله علیرضا اعرافی روز دوشنبه در دیدار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: زن و خانواده در تمدن نوین اسلامی یک الگوی مترقی است و از نهادهای علمی و دینی انتظار می رود نظریه کلان زن و خانواده در اسلام و تمدن نوین اسلامی را در سطح مردم و عرصه بین الملل تبیین و گفتمان سازی کنند که هم اکنون در هر دو زمینه با مشکلاتی روبه رو هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ساماندهی و ایجاد زیرساخت لازم برای تحصیلات علمی بانوان در حوزه علمیه قم یکی از اقدامات شاخص در امور زن و خانواده در کشور است.

عضو فقهای شورای نگهبان رهبری اظهار داشت: به دلیل نظام بندی ورود بانوان در حوزه علوم اسلامی شاهد ورود قاعده مند و اصولی زنان در نظام اسلامی هستیم.

وی اظهار داشت: در درختواره رشته های تحصیلی حوزه ۱۶ رشته دانشی به همراه ۴۰۰ گرایش تحصیلی تدوین شده که ۳۰ رشته و گرایش از آنها ارتباط زیادی با امور زنان و خانواده دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: فقه معاصر، یکی از اقداماتی است که توسط حوزه های علمیه در حال دنبال شدن است که در قالب آن درس های خارج از فقه در موضوعات روز جامعه مورد حمایت قرار می گیرد.

اعرافی یادآور شد: انجام پروژه های پژوهشی مورد نیاز نظام از دیگر طرح های مهم و کلان حوزه علمیه است و هم اکنون ۱۰۰ پروژه مورد نیاز نظام در حال انجام است تا گره های نهادهای حاکمیتی با توسل به مباحث علمی و فقهی برطرف شود.

به گفته وی، ارائه مشاوره در ابعاد مختلف در حوزه های علمیه از اقدامات موثر این نهاد دینی و علمی در کشور است که طی سالهای گذشته شاهد بالندگی بیشتر آن هستیم.

اعرافی از آمادگی حوزه برای اجرای برنامه های مشترک علمی با نهادهای حاکمیتی خبر داد و گفت: اولین برنامه ۵ سال اول مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش کشور در ۳۷ محور از سال ۹۸ آغاز شده است.

امام جمعه موقت قم اضافه کرد: ۲۰۰ طرح تحولی همراه با اسناد راهبردی و برنامه ۵ ساله هم اکنون در سطح حوزه های علمیه کشور در حال دنبال شدن است و علاوه بر آن طرح های کلان دیگری نیز در حال انجام است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز در سفر به شهر مقدس قم با شماری از مراجع تقلید و علما دیدار و گفت و گو کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه