مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد:

۳۶۰۰ تن نهاده بین دامداران محمودآبادی توزیع شد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از توزیع ۳ هزار و ۶۴۰ تن نهاده های یارانه دار بین بهره‌برداران و تولیدکنندگان این شهرستان خبر داد.

نهاده دامی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، محمد هادی زاده اظهار داشت: از اول امسال تاکنون، ۳ هزار و ۶۴۰ تن نهاده یارانه دار بین بهره برداران و تولیدکنندگان شهرستان محمودآباد توزیع شد.

وی با بیان اینکه برای حمایت از تولید و حفظ امنیت غذایی، نهاده های دامی یارانه دار بین یهره برداران توزیع می شود، ادامه داد: از این مقدار، ۹۸۰ تن جو، ۶۶۰ تن سبوس و ۲ هزار تن کنسانتره بین دامداران این شهرستان توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: این نهاده‌ها برای تنظیم قیمت نهاده های دامی و توزیع انواع اقلام خوراک دام از طریق شرکت پشتیبانی امور دام استان تأمین و با نظارت کارشناسان امور دام در اختیار دامداران متقاضی قرار گرفت.

وی با اشاره به یارانه‌ای بودن این سهمیه‌ها و اختلاف قیمت آن با بازار آزاد، گفت: توزیع این نهاده‌ها بین واحدهای تولیدی، موجب کاهش هزینه خوراک دامداران و افزایش سوددهی و رضایت شغلی دامداران می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه