سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

اکبر بهنام جو:

بهره برداری از واحد های صنعتی در اردبیل روند صعودی دارد

استاندار اردبیل گفت: امسال احداث و بهره برداری از واحد های صنعتی در استان اردبیل روند افزایش پیدا کرده است.

واحد صنعتی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنام جو ، استاندار اردبیل در بازدید از تعدادی واحد های صنعتی استان اردبیل گفت: واحد صنعتی فولاد عالی قاپو با اشتغالزایی برای ۳۵ نفر امسال به صورت آزمایشی شروع به کار کرد و تولید قوطی های فلزی بخشی نیازمندی استان را در کرکره و پوشش سقف و دیوارها را تامین می کند.

وی با بیان اینکه کارگاه گونی بافی از جمله واحد صنعتی است که برای نخستین بار در استان ایجاد شده است، بیان کرد: این واحد با مشارکت بانک ملی در حال راه اندازی است و امید می رود تا یک ماه آینده به بهره برداری برسد.

استاندار اردبیل شرکت قزل شیمی لیان را از دیگر واحدهای صنعتی فعال در استان نام برد و عنوان کرد: کار این شرکت تولید انواع سموم شیمیایی برای مصارف کشاورزی است و اکنون علاوه بر تامین ده درصد از نیاز کشور به این مواد سبب کاهش قیمت تمام شده و هزینه های تولید محصولات کشاورزی در سطح استان شده است.

بهنام جو افزود: عمده مشکلات کشاورزان بالا بودن هزینه های پرورش و نگهداری محصولات تولید شده است که تولید این مواد شیمیایی در استان به کشاورزان در تولید محصولات با کیفیت و ارزان  قیمیت کمک می کند.

گفتنی است استاندار اردبیل از ۴واحد صنعتی و تولیدی واقع در شهرک صنعتی شماره۲ به همراه معاون اقتصادی ، رییس سازمان صمت استان اردبیل بازدید و در جریان آخرین وضعیت این پروژه ها قرار گرفت، همچنین در ادامه به صورت سرزده و شبانه از راه ارتباطی و زیرساخت های منطقه ویژه اقتصادی نمین بازدید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه