English

مهدی تقی‌پور :

استان اصفهان در احداث سازه‌های فنی و استاندارد گلخانه‌ای پیشرو است

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: در اجرای سازه‌های فنی گل‌خانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در سطح کشور پیشرو می‌باشد و وضعیت سازه‌‌های گل‌خانه‌ای نسبت به یک دهه گذشته کاملاً متفاوت شده است.

استان اصفهان در احداث سازه‌های فنی و استاندارد گلخانه‌ای پیشرو است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مهدی تقی‌پور در نشست با نمایندگان شرکت‌های پیمانکار احداث سازه‌های گلخانه‌ای استان ، بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان به عنوان نخستین سازمان استانی نسبت به اجرای نظام گل‌خانه‌ای در سطح کشور اقدام کرده است .

وی، با تاکید بر این‌که سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان به عنوان نخستین سازمان استانی نسبت به اجرای نظام گلخانه‌ای در سطح کشور اقدام کرده است، افزود امروز با سازمان‌دهی مهندسان مشاور، شرکت‌های پیمانکار و مهندسان ناظر نظام گل‌خانه‌ای، استان اصفهان در اجرای سازه‌های فنی گل‌خانه در سطح کشور پیشرو می‌باشد و وضعیت سازه‌‌های گل‌خانه‌ای نسبت به یک دهه گذشته کاملاً متفاوت شده به طوری که با توجه به استاندارد شدن سازه‌ها و استفاده از دانش مسوولان فنی به عنوان پشتیبانان تولید، حداکثر به بهره‌وری تولید در گل‌خانه‌های استان محقق می‌شود‌.

مهدی تقی‌پور اظهار داشت: الزام احداث سازه‌های گلخانه‌ای توسط شرکت‌های پیمانکار احداث سازه‌های گل‌خانه‌ای دارای پروانه اشتغال از سازمان، در جهت حمایت از سرمایه‌گذاری‌ها در بخش کشاورزی است. وی با تاکید بر این‌که امور فنی و مهندسی بخش کشاورزی باید توسط اهل دانش و فن مربوطه انجام پذیرد، افزود سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان به شدت از مداخله اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد صلاحیت در امور فنی بخش کشاورزی ممانعت به عمل خواهد آورد و این موضوع در تعامل با دستگاه‌های اجرایی، باعث تثبیت جایگاه پروانه اشتغال در حرفه‌های مهندسی شده است.

رییس سازمان با تاکید بر این‌که سرمایه‌گذاران باید با کمترین بوروکراسی اداری به هدف سرمایه‌گذاری خود در بخش کشاورزی دست پیدا کنند، اظهار داشت داد تغییر رویه‌های اداری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در فرایند صدور مجوزها، ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی، باعث شده است تردد سرمایه‌گذاران، پیمانکاران و معرفی مهندسان ناظر به سازمان برای دریافت خدمات مورد نیاز تقریبا به صفر برسد و این موضوع باعث کاهش زمان‌بری قابل توجه در صدور مجوزهای بخش کشاورزی در استان اصفهان شده است.

زهرا مظاهری، معاون آموزشی و فنی سازمان نیز با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی از جمله سامانه سانکا برای ثبت درخواست، ارجاع کار و نظارت بر عملکرد عوامل فنی افزود بر اساس ابلاغیه رییس محترم سازمان مرکزی کلیه اعضای حقیقی و حقوقی سازمان از جمله پیمانکاران نظام گلخانه‌ای موظفند کلیه قراردادهای خود با بخش خصوصی یا دولتی را در سامانه سانکا بارگذاری کنند.

معاون آموزشی و فنی سازمان تاکید کرد: به منظور عدالت در ارجاع کار به عوامل فنی دارای پروانه اشتغال معتبر از سازمان، بر اساس مصوبه شورای مرکزی سازمان، توجه به ظرفیت و سقف تعداد کار قابل انجام هم‌زمان توسط شرکت‌های پیمانکار نظام گل‌خانه‌ای نیز در استان اصفهان اجرایی خواهد شد.

علی درویشی مدیر اداری و مالی سازمان نیز در این جلسه با اشاره به لزوم شفاف‌سازی عملکرد مالی شرکت‌های پیمانکار احداث سازه‌های گل‌خانه‌ای استان اصفهان اظهار داشت به منظور پیشگیری از اعمال جرایم مالیاتی و بیمه‌ای برای این شرکت‌ها در آینده، حتما در قراردادهای شرکت با کارفرمایان باید به این موضوعات توجه کرد و سازمان نیز تاکنون برای حمایت از حقوق اعضا و بهره‌برداران به عنوان مشاور با شرکت‌های پیمانکار احداث سازه‌های گلخانه‌ای استان همکاری کرده است.

همچنین در این جلسه سرپرست مدیریت صدور مجوزها و کارشناس مسوول صدور پروانه محصولات گل‌خانه‌ای سازمان نیز توضیحاتی در خصوص نحوه معرفی مهندس ناظر به پیمانکاران، ثبت و ابلاغ گزارشات تخلف احتمالی پیمانکاران، تعامل شرکت‌های پیمانکار سازه‌های گل‌خانه‌ای با مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی و ضوابط فنی احداث سازه‌های گل‌خانه‌ای در سطح استان مواردی را یادآوری کردند.

نظام مهندسی اصفهان

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه