سرخط خبرها
  • مرز‌های شلمچه و چذابه به‌صورت محدود بازگشایی می‌شود
  • زنگ خطر چاقی در کودکان؛ از دیابت و کبدچرب تا بلوغ زودرس
  • بازداشت عامل ترور شهید کاک‌درویشی در پیرانشهر
  • برد ارزشمند چادرملو در خانه آبادانی‌ها/ نفت آبادان به قعر جدول سقوط کرد
  • پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۳ همتی بانک ملی ایران و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است

مرضیه سی سی پور:

بارش باران در ارتفاعات هرمزگان ادامه دارد

کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: امروز در ساعات بعد از ظهر و شب در ارتفاعات استان بویژه نواحی شرقی و شمالی، رشد ابر، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تند باد لحظه‌ای و احتمال گرد و غبار پیش بینی می‌شود.

باران

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مرضیه سی سی پور کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز در ساعات بعد از ظهر و شب در ارتفاعات استان بویژه نواحی شرقی و شمالی، رشد ابر، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تند باد لحظه‌ای و احتمال گرد و غبار پیش بینی می‌شود.
​سی سی پور گفت: با توجه به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، توصیه می‌شود مردم از قرار گیری در مجاورت مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع و حریم رودخانه‌ها خودداری کنند.
وی اذعان داشت: از فردا با تضعیف سامانه فصلی و تاثیر باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان بر روی استان هرمزگان، وزش باد‌های نسبتاً شدید شمال شرقی به ویژه در نیمه شرقی استان، سبب کاهش رطوبت نسبی هوا و احتمال بروز گرد و غبار می‌شود.
سی سی پور بیان کرد: امروز در مناطق دریایی به ویژه در ساعات صبح تا بعدازظهر وزش باد‌های نسبتاً شدید جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس باعث مواج شدن آب‌های این مناطق می‌شود.
کارشناس هواشناسی استان توصیه کرد شناور‌های سبک از تردد دریایی خودداری کنند و تردد سایر شناور‌ها با احتیاط صورت پذیرد.
وی افزود: امروز نوسانات دمایی نسبت به روز گذشته تغییرات ۱ تا ۲ درجه‌ای خواهد داشت.
این کارشناس گفت: از فردا تا اوایل هفته آینده تغییرات دمایی روند افزایشی دارد و در روز‌های پنجشنبه و جمعه افزایش دما به ویژه در مناطق شرقی استان از جمله رودان و میناب ۲ تا ۵ درجه خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه