سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

در نشست استاندار هرمزگان با رئیس سازمان امورمالیاتی کشور؛

تاکید بر پرداخت مالیات صنایع و شرکت های بزرگ در هرمزگان

در دیدار استاندار هرمزگان و پنج نماینده مردم استان در مجلس با رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، بر پرداخت مالیات و ارزش افزوده شرکت های بزرگ و صنایع فعال در هرمزگان در خود استان، تاکید شد.

مالیات

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فریدون همتی استاندار هرمزگان از رایزنی مجدد برای پرداخت مالیات و ارزش افزوده شرکت های بزرگ و صنایع فعال در استان با همراهی پنج نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

همتی در خصوص نتایج نشست با امیدعلی پارسا رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، از رایزنی مجدد و چگونگی روند عملیاتی شدن پرداخت مالیات و ارزش افزوده شرکت ها و صنایع بزرگ هرمزگان در استان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به پیگیری های انجام شده، تمام شرکت ها به ویژه صنایع بزرگ، مالیات خود را باید در هرمزگان پرداخت کنند.

وی افزود: پرداخت مالیات در استان می تواند به افزایش درآمدهای استان و هزینه آن در بخش توسعه زیرساخت های مختلف بیانجامد.

استاندار هرمزگان تاکید کرد: برای افزایش درآمد استان، شرکت هایی که در استان فعالیت می کنند باید مالیات و مالیات بر ارزش افزوده خود را در داخل استان واریز کنند.

استاندار هرمزگان با تاکید بر پیگیری جدی این مطالبه‌ عمومی، از رییس سازمان امور مالیاتی کشور خواست شرکت های مذکور را موظف به ارائه گزارش پرداخت مالیات و مالیات بر ارزش افزوده کند.

گفتنی است؛ پیش از این در تیرماه نیز استاندار هرمزگان و منصور آرامی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصاد و دارایی هرمزگان دیداری با رییس سازمان امور مالیاتی کشور داشته و این مورد را پیگیری و مقرر شده بود اقدامات عملیاتی انجام شود.

انتظار می رود با حضور پنج نماینده هرمزگان و مقام عالی اجرایی استان این مطالبه عمومی به مرحله اجرایی شدن آن نزدیک شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه