سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مسعود دالمن؛

انتخاب شهردار شایسته اولویت اصلی شورای شهر باشد

نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر بندرعباس گفت: انتخاب شهردار شایسته اولویت اصلی شورای شهر است.

دالمن

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مسعود دالمن نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر بندرعباس در برنامه جشن انتخابات هرمزگان تحت عنوان طرح رسانه ای دعوت، در تشریح برنامه های خود عنوان داشت: عمده ترین دلیلی که باعث شد به این حوزه ورود کنم سوابق کاری و سال‌ها فعالیت در بخش‌های عمرانی بوده است،  احساس می کنم این تجربیات می تواند در مرتفع کردن مشکلات شهر بندرعباس و استفاده و شکوفایی ظرفیت های آن تاثیر به‌سزایی داشته باشد. 

دالمن افزود: باید به دنبال این باشیم که از همه ظرفیت ها استفاده کنیم، شهرداری ها تنها به عنوان یکی از دستگاه متولی امور خدماتی در شهر هستند،  در بسیاری از کشورها تمامی خدمات شهری بر عهده شهرداری است اما در کشور ما حدود ۲۵ ارگان متولی ارائه خدمات در شهرها هستند. 

این نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر بندرعباس یکی از مهمترین نعمت های بندرعباس ساحل است،  باید توسعه ساحل محور و دریا محور را در برنامه داشته باشیم. 

وی ادامه داد: بالغ بر ۴۰ درصد بندرعباس را بافت های فرسوده تشکیل شده است درست است که این مسئله یک چالش است اما می‌توان از آن به عنوان یک فرصت استفاده کرد. 

دالمن افزود: انتخاب شهردار شایسته اولویت اصلی شورای شهر است همچنین باید سیستم حمل و نقل عمومی ارتقا یابد. 

نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر بندرعباس در پایان گفت: تنها ۲۰ درصد طرح تفضیلی بندرعباس اجرا شده و ما باقی مغفول مانده است. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه