نادر فلاحی خبر داد:

آغاز عملیات عمرانی ایجاد صحن جدید فرهنگی در عرصه جمعه مسجد اردبیل

مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: عملیات عمرانی ایجاد صحن جدید فرهنگی در عرصه جمعه مسجد اردبیل در کنار باستان شناسی و ایجاد سایت موزه آغاز شد.

نادر فلاحی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، نادر فلاحی ، مدیرکل‌ میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان اردبیل در بازدید از عملیات عمرانی در عرصه مسجد جامع عتیق اردبیل(جمعه مسجد) گفت: در راستای احیا، مرمت و ساماندهی بافت و ابنیه تاریخی جمعه مسجد در سال ۹۹ عملیات کاوش باستان‌شناسی و ایجاد سایت‌موزه در این بنای تاریخی انجام شد.

وی از آغاز ایجاد صحن جدید در عرصه جمعه مسجد خبر داد و افزود: در کنار کاوش و ایجاد سایت موزه در صحن اصلی مسجد، عملیات ایجاد صحن فرهنگی جدید در عرصه این بنای تاریخی نیز آغاز شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل ادامه داد: در راستای تکمیل این مجموعه در حال حاضر عملیات عمرانی ایجاد صحن جدید فرهنگی با قوت در حال انجام است تا عرصه جمعه مسجد کامل شود.

فلاحی با اشاره به رویکرد و اهداف راه‌اندازی صحن فرهنگی در عرصه مسجد جامع عتیق بیان کرد: از این محل برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و برگزاری رویدادهای آیینی و فرهنگی در راستای حفظ میراث معنوی بهره‌برداری خواهد شد.

وی ساماندهی جمعه مسجد را از مهمترین مطالبات مردم این محله دانست و افزود: تلاش می‌کنیم با همت همکاران معاونت میراث‌فرهنگی و دفتر فنی این اداره‌کل، عملیات ایجاد صحن جدید در کمترین زمان ممکن و در نیمسال اول امسال تکمیل شده و در اختیار اهالی و حسینیان منطقه قرار گیرد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه