سرخط خبرها
  • سخنگوی صنعت آب: ال‌نینو مشکل خشکسالی ایران را حل نمی‌کند
  • تاریخ‌سازی اسکیت سرعت ایران در جهان؛ صعود به جمع ۱۰ کشور برتر با طلای یاحقی
  • افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۱۰.۹ میلیون خانوار تا پایان مهر
  • تصادف رانندگی در جاده زاهدان - بم ۹ کشته برجا گذاشت
  • آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد
  • پایان تلخ پرونده آدم‌ربایی برای اخاذی ۴۰ میلیارد تومانی
  • زارع نخستین طلایی ایران در روز سوم بازی‌های پاراآسیایی ناگویا شد
  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه ۱۴۰۵
  • پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد
  • نقض حکم دادگاه از سوی کواکبیان/ طبق قانون مدت منع فعالیت رسانه‌ای کوکبیان ۸ ماه افزایش خواهد یافت
  • حق‌شناس با طلای چهارم، پایان خوشی برای پاراتکواندو ایران رقم زد
  • جبلی: صداوسیما حلقه وصل حاکمیت و امت مبعوث است

فاطمه نوروزیان:

کرونا جان چهار هرمزگانی دیگر را گرفت

در بیست و هشتمین روز از اردیبهشت، ۴ نفر دیگر بر اثر ابتلای به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۲۱۹ نفر رسید.

کرونایی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: جان باختگان چهار مرد ۷۰ تا ۹۵ ساله از بندرعباس، رودان، جاسک و میناب بودند.
وی با بیان اینکه امروز نیز ۱۰۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند؛ افزود: اکنون در مجموع ۴۲۱ نفر در بیمارستان‌های استان تحت مراقبت هستند.
وی گفت: از مجموع بستری ها، ۶۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه آی. سی. یو بستری هستند و حال ۱۹ نفر از آن‌ها وخیم است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به پایان نام نویسی در مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن ایران-کوبا و استقبال خوب مردم بندرعباس از این واکسن گفت: همه سهمیه سه هزار دوز واکسن ایران - کوبا در بندرعباس به داوطلبان تزریق شد و نتیجه آن بیش از دو ماه دیگر و پس از تزریق دوز دوم اعلام می‌شود.
نوروزیان بیان داشت: داوطلبان نام نویسی کرده در این کارآزمایی بالینی که به هر دلیلی امکان تزریق نیافتند در زمان واکسیناسیون عمومی توسط این واکسن در اولویت قرار می‌گیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه