English

دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به مجمع جهانی شهرهای جاده ابریشم پیوست

سعید پور علی پیوستن دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به مجمع جهانی شهرهای جاده ابریشم را فرصت ارزشمندی برای توسعه تعاملات بین المللی این مناطق عنوان کرد.

دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به مجمع جهانی شهرهای جاده ابریشم پیوست

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سعید پورعلی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان مناطق آزاد کیش در جلسه شورای معاونان که با حضور حمید رضا مومنی مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و جعفر آهنگران مدیر عامل و رییس هیات مدیره این سازمان در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد با اشاره به ضرورت توسعه همکاری های بین المللی در مناطق آزاد کشور گفت: مناطق آزاد کشور می توانند محل برگزاری اتحادیه جامع بین المجالس  و مجالس آسیایی باشند.
وی با اشاره به مزایای مشارکت در کمربند اقتصادی جاده ابریشم و راه ابریشم دریایی اظهار داشت: پیوستن دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به مجمع جهانی شهرهای جاده ابریشم فرصت ارزشمندی برای توسعه تعاملات بین المللی این مناطق عنوان کرد.
معاون فرهنگی و اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش و همچنین به تاسیس دفتر همکاری های اکو در جزیره کیش اشاره کرد و افزود: کشورهای عضو اکو بازار بزرگی را تشکیل می دهد و ما باید با تقویت تعاملات خود از این ظرفیت ها در جهت رونق همه جانبه کیش بهره ببریم.
این مسوول با بیان اینکه معاونت فرهنگی، اجتماعی سازمان با تمرکز بر اهداف نقشه راه کلان مناطق آزاد تجاری - صنعتی کشور در افق 1404 و با محوریت کمک به توانمند سازی فرهنگی اجتماعی و اقتصادی جوامع محلی فعالیت می کند در خصوص  اهداف پیش بینی شده در منشور و برنامه راهبردی سه ساله منطقه گفت: تقویت فرهنگ اسلامی - ایرانی، تعمیق سبک زندگی اسلامی، احیای هنر، ارتقا کیفیت زندگی شهروندی، بهبود بهداشت روحی و روانی، افزایش شاخص های امنیت محیطی، کاهش آسیب های اجتماعی با بهره مندی از ابزار فرهنگ و هنر، اصلاح و استقرار نهادهای آموزشی و پژوهشی، فعال سازی اقتصاد فرهنگ و هنر از مهم ترین اهداف پیش بینی شده در منشور راهبردی امور فرهنگی، اجتماعی سازمان هستند.
به گفته سعید پور علی افزایش هم گرایی منطقه ای، ملی و اسلامی، پاسداشت ارزش های مشترک قومی، منطقه ای، ملی و دینی و ترویج فرهنگ توسعه دریا پایه با هدف تقویت امنیت اجتماعی و ایجاد نظامات ساحل نشینی از دیگر اهدافی است که در این برنامه راهبردی مدنظر است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت های معاونت فرهنگی و اجتماعی در سه مدیریت امور اجتماعی، بهداشت و درمان، امور فرهنگی و آموزشی ، هنری و همچنین مرکز فعالیت های قرآنی تقسیم می شود در خصوص راهبردهای تحقق نقشه راه کلان مناطق آزاد گفت: ایجاد نشاط فرهنگی و اجتماعی در جزیره، توانمند سازی موسسات خصوصی اهالی فرهنگ و هنرمندان برای مشارکت در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در قالب برون سپاری و  ایجاد بستر فعالیت انجمن ها و گروه های مدنی و برگزاری رویداد های منطقه ای و ملی بر مبنای تقویم رویداد ها با محور برنامه های رویدادی ویژه جنوب کشور است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش توسعه انسجام اجتماعی و تقویت فضای وحدت بین شیعیان و اهل سنت در جزیره کیش را یکی از دستاوردهای مهم این منشور راهبردی عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه نزدیکی میان بدنه بومی و خرده فرهنگ های متنوع جزیره که یک ایران کوچک و مجموعه ای از قومیت های مختلف است اهمیت بسزایی دارد گفت: علاوه بر تلاش برای احیای خرده فرهنگ ها، احیا و حفظ فرهنگ بومی جزیره با تمرکز بر تاریخ و هویت کیش از دیگر محورهای فعالیت ما است.
این مسوول بیان داشت: برای تحقق این اهداف شوراهای بسیاری در معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان ایجاد شده که شورای تامین مهم ترین آنها است و کمیته های مختلفی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در بحث سلامت و ستاد اقدامات پیش گیرانه کرونا هم توفیقات متعددی داشتیم که کنترل موفق کرونا و ایجاد شرایط استمرار کسب و کارها با وجود همه گیری کرونا در کشور نشانه عملکرد موفق این ستاد در کیش است.
پور علی با اشاره به اینکه شورای آرد، نان و غله نیز یکی از شوراهای فعال در این معاونت است که با هدف نظارت بر روند پخت و توزیع نان به شهروندان فعالیت می کند گفت: انبارهای موجود در جزیره کیش با ظرفیت ذخیره سازی آرد برای تامین نیازهای ساکنان تا دو هفته تعبیه شده است.
وی اذعان داشت: اداره دامپزشکی در معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز از جمله بخش هایی است که علاوه بر نظارت بر سلامت اقلام پروتئینی و شرایط نگهداری و توزیع این اقلام، تامین میزان لازم مواد پروتئینی و فراوردهای دامی را در منطقه مدیریت می کند.
پور علی افزود: اداره اتباع خارجی برای ارائه خدمات به اتباع سایر کشورها در کیش و همچنین پایش و نظارت بر روند فعالیت و تردد اتباع در کیشپ و اداره امورزنان با هدف توانمند سازی جمعیت زنان جزیره کیش دو اداره دیگر در معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان هستند.
وی با بیان اینکه شمار جمعیت زنان در جزیره کیش 17 هزار نفر است گفت : افزایش جمعیت بانوان بیانگر تغییر فضای جمعیتی کیش به سمت ایجاد فضای خانوادگی است که این امر برای یک مقصد گردشگری و حفظ مولفه های نشاط و امنیت اجتماعی مهم است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به نقش موثر  اداره امور زنان برای ایجاد فضای مشارکت بانوان در فعالیت های اجتماعی گفت: انتخاب کیش در شبکه شهرهای صنایع خلاق کشور در بخش صنایع دستی یکی از دستاوردهای مهم توجه به حوزه صنایع دستی در میان بانوان جزیره کیش بود.
وی در خصوص فعالیت های هنری اظهار داشت: با توجه به شرایط ناشی از همه گیری کرونا، در سال 99 بیشتر فعالیت های هنری در فضای مجازی برگزار شد.
به گفته پورعلی فضای آموزش عمومی جزیره کیش شامل 42 مدرسه و 483 نفر در کادر فرهنگی و آموزشی و  حدود 9300 دانش آموزاست و در حوزه آموزش عالی نیز  7 دانشگاه با پذیرش 6781 دانشجو فعالیت می کنند. 
این مسوول با اشاره به ارتقا شاخص های آموزشی جزیره کیش از افزایش شمار قبولی دانش آموزان کیش در المپیادهای کشور در سال 99 خبر داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه