سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

توزیع ۲۰ هزار ماسک و مواد ضدعفونی کننده در اماکن متبرکه کردستان

مدیر کل اوقاف و امور خیریه کردستان ضمن اشاره به توزیع بیش از ۲۰ هزار ماسک و اقلام بهداشتی در اماکن متبرکه استان، از اجرای طرح آرامش بهاری در ۴ بقعه متبرکه شاخص استان درتعطیلات نوروز خبر داد.

توزیع ماسک و اقلام بهداشتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، حجت‌الاسلام محمد کاروند صبح امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه های استان اظهار کرد:‌ طرح آرامش بهاری در بقعه متبرکه امامزاده هاجر خاتون(س) شهرستان سنندج، بقعه متبرکه امامزادگان عبدالله، اسماعیل و محمد(ع) شهر پیرتاج شهرستان بیجار و بقعه متبرکه امامزادگان هاجر و سارا (س) و امامزاده سیدجلال‌الدین (ع) باباگرگر برگزار شد که زائران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از غرفه‌های، ایستگاه سلامت، نقاشی کودکان، مشاوره وقف جدید و پاسخگویی به مسائل شرعی و اعتقادی بازدید کردند.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی زائران ابتدا در ایستگاه سلامت اماکن متبرکه برای دریافت ماسک و مواد ضد عفونی کننده حضور یافتند و سپس با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از خدمات این طرح بهره‌مند شدند.

 کاروند از توزیع بیش از ۲۰ هزار ماسک و اقلام بهداشتی در این ایام خبر داد و گفت: در ایام نوروز امسال با برگزاری غرفه‌های طرح آرامش بهاری در محیط باز و فضاهای گسترده و همچنین برگزاری کاروان شادی "نسیم انتظار" به صورت سیار تلاش کردیم طرح آرامش بهاری را با شرایط جدید وقف داده و در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی گام برداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه