سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

چهارشنبه آخرسال و توصیه های پلیس

به شب چهارشنبه آخر سال نزدیک می شویم ، همه ساله شاهد هستیم علی رغم توصیه های پلیس در اثر بی احتیاطی در این شب تعدادی از مردم دچار آسیب های جبران ناپذیری می شوند.

چهارشنبه-سوری-1

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، در شب چهارشنبه آخر سال علی رغم توصیه های پلیس ، دیگر سازمان ها و عموم مردم ، در این شب تعدادی از مردم خصوصا جوانان عزیزمان در اثر بی احتیاطی دچار آسیب های جبران ناپذیری می شوند که اکیدا توصیه می شود.

ازنگهداری مواد اولیه ساخت انواع مواد محترقه درمنزل، محل کار و دیگر مکان ها اکیدا خودداری شود.

والدین عزیز در این ایام نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند و حتما دوستان نزدیک فرزندان خود را بشناسید.

از برپایی آتش درمعابر ، خیابان ها ، کوچه ها و در نزدیکی مکان های حساس و مهم مانند پست های برق ، پارکینگ های عمومی اکیدا خودداری شود.

از پرتاب مواد آتش زا بر روی درخت ها، پشت بام های منازل جداخودداری شود، هیچگاه مواد آتش بازی (منفجره ومحترقه)در ظروف شیشه ای یا فلزی قرار نگیرد، در صورت انفجار ذرات شیشه یا فلز به اطراف پرتاب شده و سبب صدمات و خطرات جانی جبران ناپذیری می شوند.

ازریختن مواد سریع الاشتعال مانند بنزین، نفت، تینر و... بر روی مواد برای آتش گیری استفاده نشود.

از قرار دادن ظروف تحت فشار ازجمله کپسول گاز، اسپری، حشره کش ها، آمپول ها و انواع ترقه بر روی آتش خودداری شود.

استفاده ازمواد آتش بازی هرگز ایمن نیست حتی اگر مراقبت کامل صورت گیرد.

انجام هرگونه آتش بازی در چهارشنبه آخرسال در اطراف یگان های نظامی و انتظامی و بیمارستان ها ممنوع بوده و درصورت مشاهده برابر ضوابط با افراد خاطی بشدت برخورد خواهد شد.

و در پایان شهروندان مراقب باشند که برای یک لحظه شادی یک عمر ندامت به بار نیاورید و برای حفظ سلامتی خود ، خانواده و هموطنان از تجمع و خروج از منزل در این شب اکیدا خودداری شود .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه