سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

نماینده ولی فقیه در کردستان:

روحانیون با سخنان خویش آرامش را به جامعه تزریق کنند

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: سخنان ما در جامعه باید آرامش بخش باشد اما برخی به جای اینکه یک موضوع را در فضای گفت و گو مطرح کنند آن را به رسانه می‌کشانند.

حجت الاسلام پورذهبی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج عبدالرضا پورذهبی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در همایش پرچمداران دین و اندیشه اظهار داشت: موضع گیری به موقع روحانیون در تریبون‌های نماز جمعه می‌تواند به انسجام و وحدت بیشتر در جامعه کمک می‌کند.

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: روحانیون از تحولات روز دنیا و کشور مطلع باشند و در خطبه‌های نماز جمعه از این رویدادها برای آگاه سازی مردم صحبت کنند.

وی با بیان اینکه هرچیزی که انسجام را بر هم زند، آرامش و امنیت جامعه را هدف قرار داده است افزود: بیان و تبیین به موقع یک رویداد ضد وحدت توسط روحانیون بسیار اهمیت دارد و جامعه چشم انتظار نظرات و دیدگاه‌های آنان است.

حجت‌الاسلام پورذهبی با تاکید بر برخورد عالمانه و آگاهانه با امور اضافه کرد: فضای مجازی با فضای حقیقی کاملا متفاوت است اما برخی با تاثیرپذیری از این فضا مطالبی را مطرح می‌کنند به صلاح جامعه نیست یا موضعگیری که باید داشته باشند را ندارند.

وی یادآور شد: برخی مواقع در این فضای مجازی حرف‌های بی سند، بی پشتوانه، بدون ارزش علمی یا بدون تکیه‌گاه اجتماعی مطرح می‌شود و برخی‌ها هم بدون توجه به درست بودن، آن را در نشست‌های خود بازگو می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اهمیت بصیرت گفت: آگاه و مطلع بودن از امور و رویدادها و برخورد شایسته با یک پدیده مواردی است که از علمای دینی انتظار می‌رود.

وی با تاکید بر حفظ انسجام و وحدت افزود: سخنان ما در جامعه باید آرامش بخش باشد اما برخی به جای اینکه یک موضوع را در فضای گفت و گو مطرح کنند آن را به رسانه می‌کشانند.

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به فضای کنونی جامعه ناشی از شیوع ویروس کرونا یادآور شد: نگران کردن مردم در شرایطی که با این بیماری مقابله می‌کنند شایسته نیست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه