سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

حسین نادیان خبر داد:

فعالیت ۱۵مدرسه علوم معارفی در استان اصفهان

مسئول آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری استان اصفهان از وجود ۱۵ مدرسه معارفی و ۹۸۹ دانش آموز محصل در این رشته در استان اصفهان خبر داد.

دبیرستان علوم و معارف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، حسین نادیان در نشست مدیران دبیرستان های علوم و معارف اسلامی گفت: ۱۵مدرسه معارف در سطح استان وجود دارد و رشته معارف در این شاخه تدریس می شود.

وی با بیان اینکه در سال های گذشته جلسات متعددی برگزار می شد، ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا جلسات مدیران از حضوری به مجازی تغییر یافت و این اولین جلسه ای است که امسال حضوری برگزار شده است.

نادیان با توضیح اینکه مدارس معارفی که در استان مشغول فعالیت هستند وابسته به اداره تبلیغات اسلامی صدرا و یا وابسته به مدرسه عالی شهید مطهری و حوزه های علمیه  است، بیان کرد: در خرداد ۱۳۶۳ اساسنامه دبیرستان های علوم و معارف اسلامی در سیصد و چهل و دومین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید که نخستین سند رسمی برای ایجاد رشته ای به نام علوم و معارف اسلامی در دوره ی متوسطه بود.

وی از اهداف برگزاری این نشست را پایگاه شدن دبیرستان شهید مطهری کوشک به عنوان پایگاه متمرکز در سطح استان برشمرد و ادامه داد: مدارس استان می توانند از این دبیرستان به عنوان پایگاه فوریت های آموزشی برای دروس هدف پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم بهره مند گردند.

علوم و معارف 2

نادیان در پایان گفت:  دبیر خانه کشوری حدود یک ماه است که در استان یزد تشکیل شده و مصمم هستیم  یک  رابط  قوی از استان اصفهان به این دبیرخانه همراه با معرفی دبیران متخصص معارف در افزایش یا حذف محتواهای دروس معارفی ، معرفی نماییم.

در ادامه معاونت اداره آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر گفت:شهرستان خمینی شهر در مقطع متوسطه دوم دارای 32مدرسه است که 23 مدرسه در قالب دولتی و 9 مدرسه در قالب غیردولتی مشغول فعالیت است.

مهدی منتجب با بیان اینکه خمینی شهر 2300شهید  تقدیم  اسلام و نظام جمهوری اسلامی نموده و حسینیه ایران است، افزود: لزوم  بستری مناسب در تربیت نیروهای انسان هایی کارآمد و اسلام شناس و آگاه به مسائل روز لازم و ضروری است.

وی تشریح کرد: برای تحقق این هدف و پرورش نسلی خداجو و خودباور و پیرو  اهلبیت (ع) و تربیت جوانان خودساخته و کریم النفس به عقاید اسلام دبیرستانهای دخترانه و پسرانه معارفی در تربیت چنین نسلی مشغول به فعالیت هستند.

منتجب توضیح داد: در دبیرستان پیشگامان در مقطع متوسطه پسرانه 17نفر و در دبیرستان شهید مطهری دخترانه کوشک 33 نفر مشغول به تحصیل هستند.

معاونت آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر در پایان خاطر نشان کرد: محصلان  این رشته با پایان دوره دبیرستان می توانند در یکی از رشته های فلسفه روانشناسی اسلامی دینی و عربی و فقه و حقوق اسلامی و حکمت اسلامی و سایر رشته های مرتبط ادامه تحصیل دهند.

به گزارش موج؛ ۹۸۹ دانش آموز در سطح استان اصفهان در مدارس علوم و معارف مشغول به تحصیل علوم معارفی هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه