سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه اصفهان خبر داد:

برگزاری وبینار آموزشی تولید محتوا در شبکه‌های مجازی و پیام‌رسان‌ها

مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه اصفهان از برگزاری وبینار آموزشی تولید محتوا در شبکه‌های مجازی و پیام‌رسان‌ها خبر داد.

وبینار اموزش تولید محتوا

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، فاطمه شفیعی بیان کرد: وبینار آموزشی «تولید محتوا در شبکه‌های مجازی و پیام‌رسان‌ها» ۳۰ بهمن‌ماه با تدریس نویسندۀ کتاب تحلیل شبکه های اجتماعی به همت فرهنگسرای رسانه برگزار می شود.

وی گفت: اهمیت تولید محتوا در فضای مجازی وقتی برجسته شد که شبکه های ارتباط جمعی راه خود را در میان گوشی های هوشمند کاربران باز کردند و همین باعث شد که خبر ها ی گوناگون از این طریق به  نمایش گذاشته شوند.

این مقام مسئول افزود: در شرایطی که شبکه‌های اجتماعی رشد روزافزونی دارند و به‌صورت گسترده، مورد استفاده عموم مردم قرار می‌گیرند، ضروری است اصحاب رسانه دربارۀ چگونگی تولید محتوا در این بستر آگاهی‌های لازم را داشته باشند.

شفیعی خاطر نشان کرد: وبینار آموزشی تولید محتوا در شبکه‌های مجازی و پیام‌رسان‌ها با همین هدف از سوی فرهنگسرای رسانه، با همکاری اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان برگزار می‌شود و شامل مواردی مثل شناخت انواع پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های مجازی و ابزارها و چگونگی تولید محتوا برای این فضا به اصحاب رسانه است.

مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه گفت: مدرس وبینار «تولید محتوا در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها»، جواد افتاده، پژوهشگر و نویسنده کتاب تحلیل شبکه‌های اجتماعی است و این وبینار با همکاری اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان برگزار می شود.

فاطمه شفیعی با بیان اینکه برای شرکت کنندگان در این وبینار گواهینامه صادر می شود، گفت: علاقمندان می‌توانند با ارسال مشخصاتی مثل نام و نام خانوادگی، نام پدر و کد ملی به شماره ۰۹۱۳۰۹۱۶۷۲۷ پنجشنبه ۳۰ بهمن‌ماه، رأس ساعت ۹ صبح از طریق لینک https://b۲n.ir/isf.edu  وارد فضای وبینار شده و از مطالب آن بهره ببرند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه