سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

دعوت از خیرین بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش را حل می کند

رماندار ویژه شهرستان میناب گفت: جذب سرمایه های مردمی و مشارکت خیرین از منابع قابل اعتماد و ارزشمند است و با دعوت از خیرین بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش حل می شود.

شورای آموزش وپرورش میناب

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجید سلحشور فرماندار ویژه شهرستان میناب  در شورای آموزش و پرورش شهرستان میناب عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم دانش آموزان را مطابق با اصول تعلیم و تربیت اسلامی پرورش دهیم باید تمام مردم و نهادهابه آموزش و پرورش کمک کنند.

وی رسالت آموزش و پرورش را تعلیم و تربیت اسلامی دانست و گفت: تعالی جامعه و تربیت فرزندان این مرز و بوم که آماده خدمت برای آینده کشور می شوند از وظایف آموزش و پرورش است.

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به اینکه معلمان در تربیت و سرنوشت دانش آموزان نقش موثری دارند و بر تمامی رفتارها و عملکرد آنها تاثیر گذار هستند افزود: آموزش و پرورش بزرگترین خانواده است و تقربیا تمام افراد جامعه با آموزش و پرورش ارتباط دارند.

وی مشارکت والدین در آموزش و پرورش را مهم دانست و تصریح کرد: با تشکیل انجمن اولیا و مربیان می توان والدین را در تصمیم گیری مدرسه مشارکت داد.

سلحشور تصریح کرد: جذب سرمایه های مردمی و مشارکت خیرین از منابع قابل اعتماد و ارزشمند است و با دعوت از خیرین بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش حل می شود.

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان میناب بزرگترین سرمایه آموزش و پرورش را اعتماد مردم دانست و افزود: نظارت بر مسائل آموزش وپرورش باعث جلب اعتماد بیشتر مردم به آموزش و پرورش می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه