سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان خبر داد:

پرداخت ۷۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد در اصفهان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان از پرداخت ۷۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد در اصفهان ازابتدای سال جاری تا کنون خبر داد.

کریم زارع

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، کریم زارع اظهارکرد: از ابتدای سال ۹۹ تا کنون کمیته امداد اصفهان بالغ بر ۷۱ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال به ۱۹۷۶ مددجوی مستعد در اصفهان پرداخت کرده است.

وی در زمینه منابع پرداخت این تسهیلات، گفت: اعتبارات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، اعتبارات بانکی بر اساس بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ و همچنین اعتبارات اشتغال پایدار روستایی از جمله منابع اصلی پرداخت این تسهیلات هستند.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود با تشریح سایر خدمات ارائه شده توسط این نهاد در حوزه اشتغال و خودکفایی، گفت: ۷۰۱ مددجو نیز با خدمات کاریابی کمیته امداد استان در این مدت صاحب شغل مناسب با درآمد اداره کار شده اند.

زارع برنامه کاریابی این نهاد را دارای بسته های تشویقی متنوع برای کارفرمایان معرفی کرد و گفت: کارفرمایانی که مددجویان معرفی شده از سمت این نهاد را برای حداقل سه سال با رعایت قوانین اداره کار استخدام کنند می توانند از این بسته ها بهره مند شوند.

وی ادامه داد: پرداخت حق بیمه تامین احتماعی مددجو به مدت دو سال و یا پرداخت ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به کارفرما در ازای استخدام هر مددجو از مهمترین بخشهای این بسته های تشویقی است.

کریم زارع همچنین گفت: تا نیمه مهرماه امسال بیش از ۸۵۲ میلیون تومان در زمینه کاریابی مددجویان هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد اصفهان پرداخت وام به تنهایی را برای ایجاد اشتغال مددجویی کافی ندانست و گفت: طرح های اشتغال اجرا شده توسط مددجویان این نهاد تا ۵ سال تحت نظارت قرار خواهند داشت و از خدمات پشتیبانی، مشاوره، بازاریابی و فروش نیز در صورت امکان و تمایل بهره مند می شوند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه