سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سخنگوی شورای سلامت کیش؛

آمار فوتی‌های کرونا در کیش به ۱۸ نفر رسید

دکتر رضانیا اعلام کرد: با فوت یک آقای ۴۳ ساله تبعه هندی مقیم در کیش به دلیل کرونا ، آمار فوتی های کرونا از ابتدا تا کنون به ۱۸ نفر رسید.

ویروس کرونا

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، دکتر رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت جزیره کیش با تاکید بر اینکه فوتی امروز در کیش هیچ بیماری زمینه ای نداشته افزود :این ویروس پیر و جوان نمی شناسد و رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان مهمترین سد در مقابل کرونا است.

وی با بیان اینکه طی چند هفته اخیر تعداد مبتلایان و بستری ها ی ناشی از بیماری کرونا در کیش رشد داشته اظهار داشت: کرونا بیماری بسیار سرایت پذیری است و آمار مبتلایان اخیر نشان میدهد زمان‌هایی که مردم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکردند با افزایش تعداد مبتلایان رو به رو شده ایم.

وی افزود: نکته‌ای که وجود دارد این است که همه مردم باید رعایت کنند و اگر بخش اعظم  جامعه رعایت کنند ولی  عده کمی رعایت نکنند این چرخه انتقال در جامعه باقی خواهد ماند.

وی گفت: ما به خاطر رعایت مردم در مرحله اول شاهد کاهش نسبی موارد مثبت در اوایل اردیبهشت ماه بودیم و همین باعث شد برخی مردم تصور کنند اپیدمی تمام شده و ضوابط فاصله گذاری را رعایت نکنند و این باعث شد شاهد افزایش آمار باشیم و ممکن است روزهای بعد هم به همین ترتیب ادامه یابد.

سخنگوی شورای سلامت جزیره کیش ادامه داد: با توجه به آمار ۲۲۵۱ مبتلایان مثبت کرونا از ابتدا تا کنون، امیدواریم مردم توجه جدی به خود مراقبتی داشته و از جان خود و عزیزانشان محافظت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه