سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

کیانوش عارفی خبر داد؛

هرمزگان گرم تر می شود/ دریای عمان و شرق تنگه هرمز مواج می شود

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان گفت: تا روز سه شنبه روند دمایی افزایشی خواهد بود و طی روز سه شنبه این افزایش دما در مناطق شرقی محسوس ترخواهد بود.

افزایش دما

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، کیانوش عارفی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، با اشاره به اینکه طی روز جاری در برخی نقاط استان ناپایداری وضعیت جوی و دریایی پیش بینی می شود، گفت: طی ساعات صبح تا ظهر در سواحل دریای عمان و شرق تنگه هرمز و همچنین جزایر خلیج فارس با شدت گرفتن بادهای جنوب شرقی دریا نسبتا مواج خواهد شد که توصیه می شود شناورهای سبک از تردد دریایی خودداری کنند.

وی افزود: همچنین در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات رشد ابر خواهیم داشت که وقوع رگبار پراکنده باران دور از انتظار نخواهد بود.

کیانوش عارفی اضافه کرد: طی روزهای دوشنبه و سه شنبه  با تشدید سرعت وزش باد در جنوب شرق کشور، در مناطق شرقی استان احتمال خیزش گرد وخاک پیش بینی می شود.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان در پایان ادامه داد: از لحاظ دمایی تا روز سه شنبه روند دمایی افزایشی خواهد بود و طی روز سه شنبه  این افزایش دما در مناطق شرقی محسوس ترخواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه