سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

بارندگی در ارتفاعات شرقی و شمالی هرمزگان

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: طی ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات شرقی و شمالی استان رشد و افزایش ابر رخ خواهد داد و رگبار باران و رعد و برق، گاهی تگرگ همراه با افزایش لحظه ای سرعت باد پیش‌بینی می شود.

ارتفاعات هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، کیانوش عارفی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: طی امروز سه شنبه، بیست و چهارم تیر ماه در ساعات ابتدایی صبح، مه رقیق صبحگاهی پدیده غالب جزایر استان خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در دریای عمان و تنگه ی هرمز در طول روزافزایش سرعت وزش بادهای جنوب شرقی سبب مواج شدن این مناطق دریایی خواهد شد که توصیه می شود تا حد امکان شناورهای سبک و صیادی از ترددهای دریایی خودداری کنند و تردد سایر شناورها با احتیاط صورت پذیرد.

عارفی عنوان کرد: نوسانات سرعت باد بین ۳۰ تا ۴۵ کیلومتر بر ساعت و حداکثر ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر پیش بینی می‌شود.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان در ادامه تشریح کرد: طی ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات (بویژه ارتفاعات شرقی و شمالی استان) رشد و افزایش ابر رخ خواهد داد و رگبار باران و رعد و برق، گاهی تگرگ همراه با افزایش لحظه ای سرعت باد پیش‌بینی می شود.

وی با اشاره به اینکه همچنین در محدوده شهرستان بشاگرد، سیلابی شدن موقتی رودخانه های فصلی محتمل است، اعلام کرد: در مناطقی که شرایط رطوبتی مهیا نیست، رخداد گرد و غبار دور از انتظار نخواهد بود.

عارفی در پایان با بیان اینکه این شرایط جوی و دریایی، به تناوب تا اوایل هفته بعد نیز در منطقه حاکم خواهد بود، اضافه کرد: از نظر دمایی طی این مدت، نوسانات دمایی بین یک تا سه درجه سلسیوس پیش بینی می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه