سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

حسین کارگر خبر داد:

افزایش بودجه منطقه سه شهرداری اصفهان در سال ۹۹

مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان از افزایش بودجه منطقه سه شهرداری اصفهان در سال ۹۹ خبر داد.

حسین کارگر

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حسین کارگر با اشاره به افزایش بودجه منطقه سه شهرداری اصفهان گفت: سال گذشته بودجه ۱۵۵ میلیارد تومانی شهرداری منطقه سه محقق شد و امسال بودجه این منطقه به ۱۹۸ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی ادامه داد: با توجه به درخواست های مردم درخصوص اخذ پروانه ساختمانی در روزهای پایانی سال گذشته، تحقق بودجه با افزایش روبرو شد.

*وضعیت گذر دردشت، مقبره سلطان بخت و گذر میرعماد

مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با اشاره به بخشی از طرح های عمرانی منطقه که برخی مراحل آن در سال گذشته اجرایی و تکمیل پروژه در سال جاری انجام می شود، گفت: عملیات آسفالت برداری مرحله پایانی گذر دردشت و مقبره سلطان بخت آقا اجرا شده و در مرحله اجرای زیرسازی و بلوک فرش قرار گرفته است.

وی گفت: ادامه عملیات عمرانی زیرسازی و بلوک فرش گذر میرعماد معروف به چاه حاج میرزا که سال ۹۷ انجام شده بود نیز دردست اقدام است که با آسفالت برداری، جدول گذاری و اجرای تاسیسات فضای سبز، بلوک فرش آن در سال جاری انجام خواهد شد.  

کارگر به پروژه بازار اصفهان با عنوان میدان تا میدان اشاره و تصریح کرد: این عملیات با نزدیک شدن به نوروز تعطیل و با شروع فعالیت های سال جدید عمرانی منطقه، عملیات آسفالت برداری آن آغاز شد.

*پیرایش خیابان چهارباغ خواجو به عنوان خیابان نمونه منطقه سه

وی با اشاره به اینکه خیابان چهارباغ خواجو که از معابر قدیمی و تاریخی اصفهان به شمار می رود، به عنوان خیابان نمونه منطقه سه در سال گذشته انتخاب شد تا عملیات پیرایش شهری در خصوص تابلوها و بدنه و پیاده روهای این خیابان اجرایی شود، گفت: در این طرح تابلوهای مغازه ها و کسبه روی پیاده رو و در کف کار خواهد شد و مغازه دارها می توانند برای دسترسی راحت تر مشتریان فقط از یک تابلوی نئونی استفاده کنند اما دیگر سردر مغازه تابلویی نصب نخواهد شد.

حسین کارگر افزود: در بخش دیگری از این طرح، عملیات برداشت کف پیاده رو در غرب این گذر حدفاصل مکینه خواجو تا خیابان عافیت در حال انجام است، پس از آن عملیات زیرسازی، سنگ فرش با نماکاری دیواره ها، همچنین مناسب سازی عبور معلولان و نابینایان انجام می شود.

مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان گفت: هزینه اجرای ساماندهی و پیرایش خیابان چهارباغ خواجو  بیش تر از ۲۵ میلیارد ریال می باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه