سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون استانداری قم تاکید کرد؛

لزوم استفاده از ماده ۱۷ شهرداری و شورای شهر قم برای کمک به نیازمندان

معاون استانداری قم گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر قم برای کمک‌رسانی به خانواده‌های نیازمند از ظرفیت ماده ۱۷ بیش از گذشته بهره ببرند.

بیژن سلیمان پور

به گزارش خبرگزاری موج قم، بیژن سلیمان پور در کمیته اجتماعی و فرهنگی مبارزه با کرونا که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: در استان قم و در راستای ارائه بسته‌های معیشتی و مقابله با ویروس کرونا ۲۳ میلیارد تومان کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده است.

معاون استاندار قم افزود: این مبلغ غیر از کمک‌هایی است که مجمع خیرین سلامت برای تامین تجهیزات پزشکی و ارائه بسته‌های معیشتی ارائه کرده‌است.

وی افزود: دو کارگروه اقتصادی و فرهنگی برای عمل به رزمایش کمک مومنانه در سطح استانداری قم برای ساماندهی امور شکل‌ گرفته‌است.

وی بیان داشت: بانک اطلاعاتی جامعی از خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده کرونایی باید تدوین شود، تعداد زیادی از خانواده‌های قمی به‌رغم اینکه با سختی‌های معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند اما به دلیل نجابت خانوادگی حاضر به مراجعه به نهادهای حمایتی نیستند.

سلیمانپور گفت: ایجاد این بانک اطلاعاتی می‌تواند در بحران‌های احتمالی دیگر و همچنین در شرایط عادی نیز کمک‌کار استان باشد و بخشی از نیازهای خانواده‌های نیازمند از این طریق برطرف شود.

وی اظهار داشت: این بانک اطلاعاتی می‌تواند قابل‌دسترسی به نهادهای حمایتی دولتی و غیردولتی، خیریه‌ها و مؤسسات دینی و تشکل‌های مردم‌نهاد باشد.

وی اضافه کرد: موازی‌کاری در ارائه بسته‌های معیشتی باید کنار گذاشته‌شده و به‌صورت عادلانه به تمام افراد نیازمند برسد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه