فرمانده منطقه انتظامی خاتم؛

بازرسی و تعطیلی صنوف متخلف در حال اجرا است

فرمانده منطقه انتظامی خاتم گفت: به منظور پیشگیری از شیوع کرونا و اجرای مصوبه کمیسیون امنیت سلامت و غذایی مبنی بر جلوگیری از فعالیت و تعطیلی صنوف متخلف، طرح بازدید از واحدها به مرحله اجرا گذاشته شد.

اصناف

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سرهنگ غلامرضا کشوری فرمانده منطقه انتظامی خاتم گفت: ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی در اجرای مصوبه ستاد مبارزه با بیماری کرونا ۲۵ واحد صنفی متخلف را پلمب کردند.

وی افزود: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی، به منظور پیشگیری از شیوع و اجرای مصوبه کمیسیون امنیت سلامت و غذایی مبنی بر جلوگیری از فعالیت و تعطیلی صنوف متخلف، طرح بازدید از واحدها به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، ماموران از یکهزار و ۳۵۰ واحد صنفی بازدید کردند و  این تعداد واحد صنفی متخلف را پلمب و برای ۱۰۵ واحد صنفی دیگر برای اولین بار تذکر کتبی صادر شد.

فرمانده انتظامی خاتم،تخلفات اصلی این واحدها، رعایت نکردن نکات بهداشتی و ضوابط انتظامی برشمرد و افزود: اجرای طرح‌های مشابه در دستور کار قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه