سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

فرمانده انتظامی استان قم:

خودروهای پارک شده در کنار بوستان‌ها و پارک‌ها یک ماه توقیف می‌شوند

فرمانده انتظامی استان قم گفت: با رانندگانی که در کنار تفرجگاه‌ها، بوستان‌ها و پارک‌ها توقف می‌کنند، ضمن اعمال مقررات برخورد سختگیرانه انجام و خودروی آن‌ها به مدت یک ماه توقیف خواهد شد.

سردار آقاخانی

به گزارش خبرگزاری موج قم، سردار عبدالرضا آقاخانی در جلسه قرارگاه نوروزی امام علی(ع) اظهار داشت: در راستای اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی،‌ کنترل ورود خودروهای غیربومی به استان با جدیت دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به نقش نیروی انتظامی در کاهش و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا ادامه داد: ناجا در کنار سایر نیروهای مسلح و کادر درمانی مرکز بهداشت استان فعالیت‌های بی‌بدیلی انجام داده و این فعالیت‌ها تا پایان این مساله ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد:‌ به‌طور حتم با عنایت خداوند و توجه ویژه امام عصر(عج)، توسل به ائمه اطهار(ع) و رعایت بهداشت توسط مردم از این امتحان الهی عبور کرده و این ویروس از جامعه ما زوده خواهد شد.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی در پیشگیری، مقابله و درمان ویروس کرونا نسبت به کشورهای غربی مدعی پیشرفت، بسیار عالی عمل کرده و این نشان می‌دهد که نظام جمهوری اسلامی، نظامی مترقی و مردم ایران، مردمی متحد، یک دل و کمک کار یکدیگر هستند و انشاء الله با این اتحاد و همدلی از این مرحله سربلند عبور خواهیم کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه