سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

دبیر ستاد انتخابات استان یزد؛

انتخابات مجلس شورای اسلامی یک رویداد مهم در سال ۹۸ است

دبیر ستاد انتخابات استان یزد گفت: یکی از رویدادهای مهم سیاسی سال۹۸ یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند است که با توجه به اتفاق های اخیر از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

صندوق رای

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمدعلی شاه حسینی سرپرست اداره کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری و دبیر ستاد انتخابات استان یزد در شورای اداری شهرستان تفت تصریح کرد: داغ کردن تنور انتخابات وظیفه همه دستگاه هاست و انتخابات صرفاً وظیفه فرمانداری،هیات های اجرایی و نظارت نیست بلکه به صراحت قانون همه دستگاه ها مکلف به همکاری هستند.

دبیر ستاد انتخابات استان یزد گفت: یکی از رویدادهای مهم سیاسی سال۹۸ یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند است که با توجه به اتفاق های اخیر از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

شاه حسینی در ادامه گفت: کلید واژه انتخابات مجلس شورای اسلامی امسال از منظر ما حضور حداکثری مردم و توجه ویژه به امنیت و آرامش در برگزاری این آزمون ملی است.

وی با بیان اینکه مدیران همواره باید خدمت به مردم را سرلوحه کارهای خود قرار دهند،گفت: در زمان فعلی مدیران باید اهتمام جدی تری بر رفع مشکلات مردم داشته باشند و از هر کاری که سبب ناراحتی و نگرانی مردم می شود، بپرهیزند.

شاه حسینی ادامه داد: تاکنون در استان یزد کمتر شاهد تخلف انتخاباتی از سوی داوطلبان بودیم و چند مورد همراهی کارمندان دولتی با ثبت نام کنندگان برای انتخابات در ساعت اداری مشاهده شد.

وی با بیان اینکه پرسش های زیادی مبنی بر همراهی با نمایندگان فعلی می شود،گفت: طبق استعلامی که از مراجع بالادستی انجام شده است همراهی نمایندگان فعلی در صورتی که خارج از عرف و روال سابق نباشد منع قانونی ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه