سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

غلامرضا جعفری خبر داد؛

رهایی گروگان ۱۵ ساله در هرمزگان

فرمانده انتظامی هرمزگان از رهایی یک گروگان ۱۵ ساله و دستگیری ۳ نفر از عاملان آدم ریایی در استان خبر داد.

گروگان 1

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار غلامرضا جعفری   فرمانده انتظامی هرمزگان، در تشریح جزئیات این خبر گفت:  در پی وقوع یک فقره گزارش آدم ربایی نوجوان ۱۵ ساله اهل لارستان ساکن بندرعباس ،رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و از همان ابتدا احتمال ربایش با انگیزه اخاذی ، تسویه حساب یا ارتکاب سایر جرائم دیگر متصور گردید.

وی افزود :پس از انجام تحقیقات میدانی از شهود و کسبه محل مشخص شد فقدانی پس از خرید از سوپر مارکت خارج و هیچکس هم شاهد صحنه ای مبنی بر ربایش وی نشده است.

سردار جعفری اظهار داشت: با فاصله زمانی چند روزه از فقدان، از ناحیه افراد ناشناس با خانواده فقدانی ارتباط برقرار که طی آنها آدم ربایان ادعای طلب از پدر فرد ربوده شده نموده  و اعلام کرده اند که فرد ربوده شده  به کشور های همسایه منتقل شده است.

فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار داشت: مأموران با  اقدامات پلیسی و تلاش شبانه روزی  مطلع شدند فرد ربوده شده توسط دو نفر در نقطه نامعلومی از کوهستان های بخش سرنی میناب که از مناطق اشرار خیز می باشد نگهداری می شود.

وی ادامه داد: پس از انجام  تعقیب و مراقبت چند ساعته این دو متهم ، مشخص شد نامبردگان با یکدستگاه خودروی پراید در یک مسیر فرعی قصد دارند ربوده شده را به میناب منتقل کنند که طی عملیاتی غافلگیرانه در محور "میناب - رودان" خودرو  متوقف و فرد ربوده شده که شرایط روحی و جسمی مناسبی نداشت از چنگال آدم ربایان آزاد شد.

سردار جعفری با تأکید بر اینکه با اعترافات متهمان طراح اصلی نقشه آدم ربایی شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر شد، خاطرنشان کرد: اقدامات پلیسی جهت شناسایی و دستگیری سایر همدستان به صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار دارد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه