سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان عنوان کرد:

ایجاد شرکت های تعاونی بزرگ زمینه ساز اشتغالزایی قابل توجه در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از ایجاد شرکت های تعاونی بزرگ برای زمینه سازی اشتغالزایی های قابل توجه در کردستان خبر داد.

برهان صلواتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، برهان صلواتی امروز بعنوان سخنران قبل از خطبه‌های نماز جمعه این هفته سنندج در مسجد جامع، اظهار کرد: مردم این منطقه نشان داده‌اند که اگر مشکلی در هر نقطه ایران اتفاق بیفتد همواره در کنار هموطنان خود هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تصریح کرد: تعاون ریشه در خیر، برکت و رحمت دارد و امری پسندیده‌ای است که خداوند در قرآن از آن یاد می‌کند.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی در همه جانبه‌ها شامل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی وجود دارد، گفت: همکاری ریشه در تاریخ مردمان دیار کردستان دارد که اینها نمود تعاون است.

صلواتی در ادامه گفت: اقتصاد ایران دارای سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی است که در اقتصاد تعاونی به اهداف و چشم‌اندازهای تعیین‌شده نرسیده‌ایم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: دولت راغب به واگذاری اقتصاد به بخش تعاونی است تا افراد متخصص، توانمند و سرمایه‌داران در کنار هم قرار گیرید.

وی دولتی‌بودن را آفت اقتصاد ایران دانست و گفت: اما دولت تلاش می‌کند تا اقتصاد را به بخش خصوصی و مردم واگذار کند.

به گفته صلواتی، توزیع عادلانه ثروت و امکانات در بین اقشار و عامه مردم از خروجی‌های اقتصاد بر اساس تعاون است.

وی اضافه کرد: واگذاری 25 درصد از اقتصاد کشور به تعاونی‌ها هدف دولت است و این مهم تا زمانی که مردم به تعاون اعتقادی نداشته باشند محقق نخواهد شد.

این مسوول ادامه داد: گستره فعالیت‌های تعاونی‌ها بسیار زیاد است،  تعاونی‌ها در حوزه خدمات، کشاورزی و عمران، مسکن و سایر موارد فعال است که هر کدام از این تعاونی‌ها اقدامات و برنامه‌ها و اعضای خاص خود را دارند.

صلواتی از برنامه دولت برای ایجاد شرکت‌های تعاونی بزرگ در استان خبر داد و گفت: این شرکت‌ها با مشارکت اعضا به عنوان تعاونی‌های توسعه عمران شهری و شهرستان تشکیل می‌شود که تمام فعالیت‌های اقتصادی، تولیدی، عمرانی و غیره به این شرکت‌ها واگذار خواهد شد.

به گفته وی، بیجار، کامیاران، قروه و مریوان شهرهایی است که ایجاد این تعاونی‌های بزرگ در آنها مورد توجه قرار گرفته و زمینه‌ساز اشتغال‌زایی قابل‌توجهی خواهد بود.

وی افزود: هیچ ممنوعیت در تشکیل تعاونی‌های کشاورزی و خدماتی در استان نداریم ضمن اینکه تسهیل‌گری‌های لازم در راستای ایجاد این دست تعاونی‌ها انجام گرفته است.

صلواتی با بیان اینکه مدیران و مسوولان استان با هدف رونق اقتصادی در کشور خواهان توسعه تعاون هستند، گفت: یکی از برنامه‌های استان در این راستا راه‌اندازی نهادهای توسعه کسب و کار و مرکز نوآوری و توسعه با همکاری دانشگاه کردستان در راستای تجاری‌سازی ایده‌های جوانان در شهرستان سنندج است.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، طرح مهارت‌آموزی، مشوق‌های بیمه‌ای، طرح یارانه دستمزد و ...از طرح‌ها و برنامه‌های دولت برای توسعه و رونق اشتغال و رفع بیکاری در سطح استان است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه اجرای طرح‌های اشتغال روستایی در استان گریزی زد و گفت: هر اعتباری که در حوزه طرح اشتغال روستایی به عنوان سهم استان تعین شده بود، ۱۰۰ درصد جذب شده است.

به گفته صلواتی، ۳ هزار و ۲۶۰ طرح با ۲۳۷ میلیارد تومان اعتبار و اشتغال‌زایی ۵ هزار و ۹۵۰ نفر در قالب اجرای طرح‌های اشتغال پایدار روستایی در استان اجرا شده است.

وی عنوان کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان طرح ملی استانی نیز در حال حاضر در وزارت کشور وجود دارد که عملیاتی‌شدن آنها قطعا بستر اشتغال زیادی را برای جوانان جویای کار در این استان فراهم می‌سازد.

وی در پایان ایجاد اشتغال را مصداق امر به معروف دانست و گفت: جلوگیری از قاچاق و حمایت از کالای داخلی که موجب جلوگیری از راکد شدن واحدهای تولید و حفظ اشتغال می‌شود از مصادیق بارز امر به معروف و نهی از منکر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه