سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان:

تفسیر واقعی قوانین در حل مشکلات اقتصادی کمک کند

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: مدیران دولتی تفسیر از قانون و مقررات را به نفع تولید تفسیر کنند تا شاهد رونق تولید و تجارت در اقتصاد کشور باشیم.

نایب رییس اتاق بازرگانی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، بهرام سبحانی در آیین تکریم و معارفه رییس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان اصفهان بیان کرد: با قوانین و مقرراتی که در شرایط معمولی نوشته شده  نمی توان وضعیت کنونی را مدیریت کرد و تفسیر واقعی از قوانین می تواند به دولت و بخش خصوصی در  حل مشکلات اقتصادی کمک کند.

وی افزود: شرایط کنونی اقتصاد کشور شرایط کاملا جنگی است و بخش دولتی و خصوصی باید آرایش جنگی بگیرند تا بتوان از این وضعیت عبور کنیم .

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان یادآور شد:هزینه واحدهای تولیدی در اثر نوسانات ارزی چهار برابر شده است و  بانک ها و سازمان های دولتی بایستی تامین مالی این واحدها  را مورد توجه قرار دهند.

سبحانی خواستار تفویض اختیارات وزارت صنعت،معدن و تجارت به سازمان های استانی شد و گفت:مدیرکل سازمان نماینده وزیر در استان است و باید از اختیارات لازم برای تهسیل در امور برخوردار باشد.

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان اسرافیل احمدیه مدیر پیشین سازمان صمت را مدیری صادق و پاسخ گو  توصیف کرد و گفت: از مدیر جدید این سازمان خواستار جسارت و سرعت عمل  در تصمیم گیری و  تسهیل امور فعالان اقتصادی  هستیم.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم ایرج موفق به عنوان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان معرفی شد؛ اسرافیل احمدیه از سال ۹۲ تاکنون به مدت ۶ سال این سمت را بر عهده داشت.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه