سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

دادستان کرمانشاه:

کرمانشاه پیشرو سند تحول قضایی کشور

محمدحسین صادقی در نشست خبری هفته قوه قضاییه گفت: با تاکیدات مسئولان جدید دستگاه قضا در تعیین تکلیف پرونده‌های معوق، مسن و کاهش اطاله دادرسی، تاکنون ۳۵۰ هزار فقره پرونده رسیدگی و ۴۵۰ هزار ساعت مجازات جایگزین حبس تعیین‌شده است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته قوه قضاییه سامانه ارزیابی آرا را که به ابتکار رئیس‌کل دادگستری کرمانشاه بوده است را اقدام راهگشا در مسیر روند پیگیری دستگاه قضا عنوان کرد و ابراز داشت: از شهریور ۹۳ و با فعالیت به کار رئیس‌کل دادگستری در کرمانشاه با مداخله ستاد تألیف قلوب در پرونده‌های قتل عمدی، ۱۱۴ فقره مصالحه طرفین انجام‌شده است.

وی بابیان این مطلب که در حال حاضر ۵۸ نفر در کرمانشاه زندانی مهریه و محکومان مالی هم ۲۲۴ نفر هستند، خاطرنشان ساخت: تعیین تکلیف زندانیان معسر در پرداخت مهریه که توصیه‌شده بررسی شود،^ ۱۶۰۰ نفر در زندان‌های کشور که ۸۰۰ نفر تعیین تکلیف و آزاد شدند.

صادقی در خصوص پرونده‌های مهم سال جاری اعلام داشت: برخورد با فعالیت شرکت‌های هرمی در یونی فاینانس اعضا و سرشاخه‌های آن تحت تعقیب قرارگرفته‌اند، برای ۱۲ نفر از اعضای آن با عنوان اخلال در نظام اقتصادی کیفرخواست صادرشده، همچنین برای ۱۹ نفر از باند اخذ رشوه در شهرداری‌های یکی از شهرستان‌ها قرار تأمینی صادرشده و پرونده آماده ارسال است، شهردار از پذیرش سمت‌های دولتی تا زمان تعیین تکلیف منع شده است و پرونده آرکاخودرو نیز با ۴۰۰ شاکی که با دو شعبه بدون اخذ مجوز از بانک مرکزی پرونده با کیفرخواست با اتهام کلاه‌برداری منجر به صدور حکم بدوی برای رئیس این شرکت شده با یک سال حبس و پرداخت جزای نقدی حدود ۵ میلیارد تومان شده است.

آن‌ها برسد.

دادستان کرمانشاه در خصوص پرونده قتل آرامستان در سال ۹۶ نیز تصریح کرد: این پرونده در مرحله محاکمه است و وضعیت پرونده مورد مرگ کودک سه‌ساله در چم بشیر نیز شهرداری کرمانشاه و شرکت آب منطقه‌ای به پرداخت دیه محکوم‌شده و در مرحله اجرای حکم است به‌علاوه در مورد پرونده گلیم و گبه کرمانشاهان نیز در سه مرحله بیش از ۸۰ میلیارد تومان به مال‌باختگان پرداخت‌شده و با بیش از ۹۱۰۰ نفر تسویه‌حساب صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه