سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

معاون اول قوه قضائیه:

بخش خصوصی برای رونق تولید از ظرفیت دستگاه قضا استفاده کنند

معاون اول قوه قضائیه گفت: بخش خصوصی از ظرفیت دستگاه قضا برای رونق تولید و حل مسایل پیش رو استفاده کنند.

اصفهان- معاون اول قوه قضائیه

 به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، غلامحسین محسنی اژه ای  در دیدار با هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان بیان کرد: دستگاه قضا مدافع کار و تولید در جامعه است و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی می توانند از این  ظرفیت قضایی برای توسعه فعالیت های خود بهره بگیرند.

وی اظهار داشت:بخش خصوصی از نگاه باز مسوولین دستگاه قضا طی چند دهه گذشته آنچنان که باید استفاده نکردند و امیدواریم در دوره جدید از این ظرفیت به نحو مطلوب بهره برداری گردد.

اژه ای  تصریح کرد: متولی بخش خصوصی  امروز بایستی بیش از پیش نقش آفرینی کند. 

وی خطاب به هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان گفت: فعالان اقتصادی بایستی برای انجام همه کارها  هدف و برنامه داشته باشند و علاوه بر شناخت موانع چگونگی برخورد و رفع آنها را شناسایی کرده و از عدم  پیشرفت در روند کارها نا امید نشوند.

وی افزود: مشکلات بسیاری از پرونده های قضایی به مراجع ابتدایی درون استان‌ها و مسائل اقتصادی باز می‌گردد.

دیدار محسنی اژه ای از اتاق بازرگانی اصفهان

معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: در شرایطی که با مشکلات متعددی روبروهستیم  باید مسایل را اولویت بندی کرده و توان اجرایی روی مسایل اولویت دارمتمرکز شود.

وی با اشاره به مسایل پیش روی فعالان اقتصادی در زمینه های مختلف گفت:اتاق بازرگانی باید مسایل اقتصادی را بر اساس  اولویت ها دسته بندی و با ارایه پیشنهاد به مسوولین پیگیر حل آن باشند.

 اژه‌ای افزود: دین اسلام  هیچ ممانعتی با  کار، تلاش وتحصیل  ثروت  ندارد بلکه انجام این امور را مورد تشویق قرار داده است بنابراین هر چقدر نیروی انسانی ما فعال و تلاشگر باشد و ایجاد ثروت کند مورد حمایت اسلام است و این ظرفیتی است که کمتر از آن استفاده شده.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون مسوولان اصلی نظام نه تنها با  اقتصاد و فعالیت های اقتصادی ارتباط داشته اند بلکه حامی فعالیت‌های اقتصادی نیز بوده‌اند.

معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت های دین، مکتب و ظرفیت های مسوولان نظام استفاده کنیم تا فعالیت های اقتصادی را گسترش دهیم، افزود: نگاه مقام معظم رهبری به مسائل اقتصادی باز است اما بازرگانان و بخش خصوصی از این ظرفیت به طورکامل استفاده نکرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه