سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آغاز عملیات پرورش کرم ابریشم در استان اردبیل

کارشناس مسئول امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از آغاز عملیات پرورش کرم ابریشم در استان اردبیل خبر داد.

کرم ابریشم

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، دهقان باقری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عملیات پرورش کرم ابریشم در شهرستان‌های مشکین شهر و کوثر و خلخال آغاز شد.

وی افزود: به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب از هر لحاظ شرایط لازم را برای توسعه و پرورش کرم ابریشم دارد شهرستانهای مشکین شهر و کوثر و خلخال جزو سه شهرستان انتخابی در فاز نخست هستند که پرورش این صنعت مهم در آنها آغاز خواهد شد .

کارشناس مسئول امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: به منظور ارتقای سطح اطلاعات و آگاهی‌های فنی و تخصصی بهره‌برداران دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلند مدت در شهرستان‌های فوق‌الذکر برگزار می‌شود تا بتوانند با داشتن علم و دانش فنی لازم اقدامات اولیه را برای پرورش آن انجام دهند؛ ضمن اینکه طی مراحل پرورش کرم ابریشم همه فعالیت‌های آنان به صورت مرتب توسط کارشناسان امور دام رصد خواهد شد تا هیچ گونه مشکلی در امر پرورش نداشته باشند.

باقری ادامه داد: یک ترم پرورش پیله کرم ابریشم ۴۵ روز زمان می‌برد که با صرف حداقل امکانات و زمان می‌توان  آن را انجام داد به همین دلیل به صورت جانبی درآمد مطمئنی برای بهره‌برداران  می‌تواند فراهم در پی داشته باشد تا از حداکثر زمان و امکانات خود برای افزایش میزان درآمد سرانه خانوارها اقدام کنند .

وی گفت: افرادی که اقدام به پرورش کرم ابریشم کنند تسهیلات ارزان‌قیمت بانکی در اختیار آنان قرار خواهد گرفت و محصولات تولیدی آنان نیز در مقابل آفات و بیماری‌ها بیمه خواهد شد تا امنیت روحی بیشتری برای توسعه این صنعت نوپا در استان داشته باشند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه