English

سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده گیلان تدوین شد

معاون رییس جمهور در امور بانوان و خانواده با اشاره به تدوین سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده گیلان گفت : این سند ترسیم حرکت توسعه ای در حوزه زنان و خانواده است.

سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده گیلان تدوین شد

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، معصومه ابتکار در جلسه شورای اداری گیلان با تبریک حضور حماسی و پرشور مردم در سالگرد پیروزی انقلاب گفت: در گیلان با حضور مردم پروژه های متعدد که بخشی از دستاوردهای دولت دوازدهم بود به بهره برداری رسید.

 معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده پیام رهبری تحت عنوان گام دوم  را افق گشایی برای تمدن اسلامی دانست و افزود: رئیس جمهور در پیامی اجرایی کردن پیام رهبری را تاکید کردند

وی با بیان اینکه این پیام با تبیین ابعاد مختلف، مفهوم تمدن نوین اسلامی را در زاوایای گوناگون تشریح می کند اظهار داشت: عدالت  که از مولفه های کلیدی انقلاب است در این پیام بسیار سفارش شده  و رهبری بر روند اجرای صحیح عدالت در جامعه و جبران برخی از کمبودها تاکید دارند.

ابتکار با اشاره به ابعاد مختلف عدالت چون سیاسی، اجتماعی و اقتصادی گفت: یکی از ابعاد مهم عدالت که از سیاست های کلی ابلاغی رهبری و مورد تاکید رئیس جمهور است و در قانون برنامه ششم بدان توجه شده عدالت جنسیتی است که  ریشه در مفاهیم قرآنی دارد.

وی با بیان اینکه انسانها در خلقت برابر اما دارای جایگاه های مختلف در جامعه هستند اطهار داشت: جهت ایجاد عدالت جنسیتی در جمهوری اسلامی بسیار تلاش شده و تحولات عظیمی در حوزه زنان رخ داده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به نگرش امام راحل در زمینه سازی برای حضور زنان در جامعه گفت: تعیین سرنوشت و حضور در جامعه ، مسئله ای انسانی و فارغ از مسائل جنسیتی است و زن و مرد باید با هم در توسعه جامعه مشارکت داشته باشند.

وی از ابلاغ شاخص های عدالت جنسیتی در زمینه های آموزش، بهداشت، ورزش با مصوبه ستاد ملی زن و خانواده خبر داد و تصریح کرد: سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده گیلان تنظیم شده که ترسیم حرکت و توسعه در حوزه زنان و خانواده است.

ابتکار با اشاره به کودکان بازمانده از تحصیل و بیان اینکه در ابتدای انقلاب ۳۸ درصد دختران از تحصیل محروم بودند  افزود: هم اکنون سه درصد از دختران از تحصیل بازماندند که باید به صفر کاهش یابد.

معاون رئیس جمهور خواستار فراهم سازی زمینه لازم جهت ورزش بانوان در فضاهای باز شد و افزود: دختران باید مانند پسران از امکانات ورزشی بهره مند شوند.

تدوین سند تاب آوری استان در زمینه آسیب های اجتماعی

وی با اشاره به تدوین سند تاب آوری استان در زمینه آسیب های اجتماعی گفت: اطلس وضعیت زنان و خانواده استان متناسب با مسایل اجتماعی تدوین شده و دستگاه های متولی باید به این موضوع پرداخته تا عدالت جنسیتی محقق شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ۴۱ درصد دولت را کارمندان زن تشکیل می دهند تاکید کرد: حضور زنان، اقوام و اقلیت ها در پست های مدیریتی از رویکردهای رئیس جمهور در پاسخ به مطالبات مردم  است و باید در جهت تحقق آن تلاش کنیم.

ابتکارتاکید کرد:

۳۰ درصد از پست های دولت باید تا پایان دولت تدبیر و امید به زنان اختصاص یافته و این مهم تحقق یابد و عملکرد استان ها در این خصوص بررسی می شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه الگوی متعالی جامعه اسلامی و پیشرفت زنان و مردان در گرو خانواده شکوفا و سالم است اذعان کرد: لوایح حمایتی از خانواده و زنان به مجلس ارایه که امیدواریم با کمک نمایندگان تصویب شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اجرای طرح گفتگوی ملی خانواده در استان ها تصریح کرد: یکی ار آسیب های امروز خانواده، اختلال ارتباطات عاطفی است که اعضای خانواده را نسبت به هم دچار سوتفاهم کرده است.

وی از برگزاری آموزش مهارت های ازدواج خبر داد و گفت: باید مهارت ارتباطی در خانواده افزایش یابد و مهارت تفکر انتقادی و مهارت حل و فصل اختلافات از دوران کودکی آموزش داده شود.

  وی تاکید کرد: عدم توجه به این مهارت ها موجب تنش در خانواده وجامعه و افزایش پرونده های قضایی شده است.

ابتکار گفتگوی بین نسلی را راهبردی اساسی دانست و تصریح کرد: نباید نسل جوان را رها کنیم نسلی که دارای مطالبات و دیدگاه های مختلف است.

ابتکار با اشاره به بیانیه گام دوم که اقتصاد قوی را عامل مهم سلطه ناپذیری می داند افزود: خانواده از رویکردهای مهم اقتصاد قوی و سالم است و در این استان بخش مهم اقتصاد، اقتصاد خانوادگی که کشاورزی است می باشد.

 وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های استان در حوزه های مختلف گفت: از لباس های سنتی در اماکن دولتی و آموزشی بهره گیری شود چراکه این لباس ها هویت ایرانی مردم ماست.

وی با اشاره با اجرای طرح کسب و کار من گفت: امیدوارم با حمایت دولت این کار تداوم یابد.

معاون رئیس جمهور توجه به تشکل های مردمی را امری مهم دانست و با اشاره به موفقیت این تشکل ها در گیلان گفت: در سیاست گذاری ها و درون سپاری فعالیت ها و جلب مشارکت مردم از ظرفیت این تشکل ها بهره گرفته شود.

وی با تصریح اینکه نقد و اصلاح از مولفه های مهم گام دوم است  بیان کرد: اگر بسیج اجتماعی با حضور تشکل ها اتفاق بیفتد مشکلات استان چون پسماند و تالاب انزلی رفع خواهد شد.

ابتکار به سلامت امنیت غذایی و آب و خاک استان اشاره و خاطر نشان کرد : تحولات خوبی طی این سالها در گیلان رخ داده است اگر چه مشکلاتی وجود دارد ولی باید در جهت رفع آن توجه جدی شود .

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه