سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

شهردار همدان:

ایجاد گرمخانه توسط شهرداری بارویکردی انسانی انجام شده است

شهردار همدان گفت: ایجاد گرمخانه توسط شهرداری با رویکردی انسانی انجام شده است و شهرداری وظیفه ای در خصوص تجهیز و رسیدگی به آن ندارد، هر چند به این موارد هم پرداخته ایم.

گرمخانه

به گزارش خبرگزاری موج همدان،شهردار همدان با بیان اینکه اطلاع‌رسانی لازم در مورد وجود گرمخانه انجام‌شده و هر شب ۵۰ تا ۱۰۰ نفر اسکان داده‌شده و غذای گرم به آن‌ها داده می‌شود، گفت: شهرداری در اندازه بضاعت خود خدمت‌رسانی می‌کند، کارکنان شهرداری هم هر شب، افراد بی‌خانمان و متکدی را از سطح شهر جمع‌آوری کرده و به گرمخانه انتقال می‌دهد.

وی بیان کرد: شب یلدا بازدیدی از مجموعه داشته و میوه، شیرینی و آجیل برای ساکنان این مرکز بردیم تا آنها هم بی‌نصیب نباشند و وقتی از شرایط آنجا جویا شدم، اظهار رضایت کردند.

صوفی گفت: البته شرایط از نظر من ایده‌آل نبود به همین دلیل دستور دادم تا طبقه بالای این ساختمان را بازسازی و آماده کنند تا افراد به‌طور موقت به آن منتقل شوند و سپس بازسازی طبقه پایین و سرامیک کف آن انجام شود که در دست اقدام است.

شهردار همدان افزود: ایجاد گرمخانه وظیفه قانونی بهزیستی است و شهرداری به قصد خدمت‌رسانی و با رویکرد انسانی این کار را کرده است.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه