English

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان:

هیچ دانش آموزی نباید به خاطر مشکل مالی از مدرسه جا بماند/ ۵۰درصد دانش آموزان باید به مدارس فنی و کارو دانش هدایت شوند

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان با اشاره به توسعه عدالت آموزشی در استان هرمزگان، گفت: هیچ دانش آموزی نباید به دلیل عدم استطاعت مالی از مدرسه جا بماند.

هیچ دانش آموزی نباید به خاطر مشکل مالی از مدرسه جا بماند/ 50درصد دانش آموزان باید به مدارس فنی و کارو دانش هدایت شوند

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، موسی دادی زاده پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به یکی از برنامه ها و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: جهت گیری کلان اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان بست و توسعه عدالت آموزشی در استان است.

وی با بیان اینکه ما مدرسه را کانون اصلی تعلیم و تربیت جامعه میدانم و تمامی سیاستگذاری ها و اهداف آموزش در حوزه تعلیم و تربیت باید در این کانون تحقق پیدا کند، گفت: سال گذشته در شهر بندرعباس برای اینکه شخصی عنوان مدیر مدرسه انتخاب شود، سیستمی راه اندازی شد که متقاضیان بعد از پذیرفته شدن باید مصاحبه علمی و روانشناسی انجام می دادند.

دادی زاده با تاکید براینکه در سند تحول بنیادین آموزش از مدرسه به عنوان کانون یادگیری محلی یاد شده است، عنوان کرد: این تغییر نگاه در تعریف مدرسه، جایگاه مدیریت مدرسه را ارتقاء داده است و ما باید به دنبال مدیرانی باشیم که شایستگی و توانایی عملی و حرفه ای داشته باشند. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان تصریح کرد: تمرکز در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنا و محور همه جهت گیری های ما در تعلیم و تربیت است، امروزه برای اداره آموزش و پرورش و ایجاد تحول در نظام آموزشی و تربیت فرزندان این آب و خاک سندی تدوین شده که موظف به اجرای آن هستیم.

دادی زاده عنوان کرد: بعد از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند دیگری به نام برنامه درسی ملی داریم در چارچوب تحقق این برنامه گام برمیداریم.

وی اضافه کرد: کیفیت و جایگاه مدارس از برنامه های دیگری است که در دستور کار ما قرار دارد، مدرسه کانون یادگیری محلی است و برای آن ذی نفع هایی تعیین کردیم، دانش آموزان، اولیا، معلمان، دبیران، کادر اداری و مردمی که در محله زندگی می کنند از ذی نفعان مدرسه هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان با اشاره به اینکه تاکید بر ساحت های ششگانه داریم، بیان کرد: مدارس باید تاثیرات مثبتی بر محله ای که در آن حضور دارد داشته باشند تا تعاملی هم افزا ایجاد شود.

دادی زاده ابراز کرد: توسعه گفتمان سند تحول بنیادین آمورش و پرورش نیز از اهداف ماست یعنی اولیا، دانش آموزان و ... آشنایی کامل با این سند داشته باشند، به حقوق خود و تکالیف خانواده ها آشنا باشند و گفتمان سند تحول بنیادین را داشته باشیم.

وی اظهار کرد: ارتقا منابع انسانی نیز از دیگر مباحثی است که در دستور کار ماست، منابع انسانی ما باید به روز باشند، برای توانمندسازی نیروی انسانی آموزش ضمن خدمت و برگزاری کارگاه های آموزشی را در نظر گرفته ایم، قسمتی از این کارها از محل اعتبارات آموزش و پرورش خواهد بود اما برای افرایش بهره وری تفاهم نامه ای نیز منعقد کرده ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان افزود: ارتقا انگیزه و منزلت فرهنگی و اجتماعی فرهنگیان برنامه دیگری است که برای توسعه منابع انسانی در نظر گرفتیم و همچنین در حال تدوین طرح ایجاد موضع آموزش و پرورش هستیم.

کلنگ شانزدهمین مدرسه خیرساز بر زمین زده شد

دادی زاده تصریح کرد: توسعه مشارکت در آموزش و پرورش راهکار دیگری است که در ابعاد مختلف در بعد مدرسه سازی پیگیری کردیم و در راستای آن شانزدهمین کلنگ مدرسه خیرساز را در یک ماه گذشته زدیم و در نظر داریم با مشارکت مردم کمبود فضای آموزشی را جبران کنیم.

وی عنوان کرد: با مشارکت سازمان های مختلف همچون نیروی دریایی، سپاه، میراث، آتشنشانی، بنادر و ... رشته های جدیدی متناسب با نیاز بازار کار استان هرمزگان در هنرستان ها ایجاد کرده ایم.

دادی زاده اضافه کرد: با کانون های فکری و پرورشی کودکان که از زیرمجموعه های وزارت آموزش و پرورش هستند نیز تفاهم نامه ای داریم که دانش آموزان از ظرفیت آن ها در رشته ها مختلف استفاده کنند.

وی ادامه داد: توسعه و تقویت انجمن های اسلامی دانش آموزشی و سازمان های بسیج دانش آموزیرا نیز در دستور کار داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان با بیان اینکه مطابق سند توسعه پنجم 50 درصد دانش آموزان باید به مدارس فنی و حرفه ای و کارو دانش هدایت شوند، ابراز کرد: توسعه عدالت آموزشی از برنامه های دیگرمان است، کف این عدالت آموزشی این است که تمام دانش آموزان استان هرمزگان که در سن مدرسه قرار دارند باید جذب مدرسه شوند.

دادی زاده بیان کرد: مذاکرات متعددی با وزارت رفاه، انجمن ها و نهادهای خیریه و همکاران در وزارت آموزش و پرورش داشتیم و به روسای ادارات تاکید کردیم هیچ دانش آموزی نباید به خاطر مشکل مالی از مدرسه جا بماند.

وی اظهار کرد: توسعه و تجهیز فضاها و محیط های یادگیری از برنامه های دیگر ماست، باید شیوه تدریس معلمان را تغییر دهیم تا از سخنران و متکلم وحده بودن خارج شوند، برای این منظور باید تجهیزات و وسایل کمک آموزشی را در مدارس علی الخصوص در مدارس فنی و حرفه ای و کار و دانش افزایش دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان افزود: اولویت مدارس تخریبی را ما تعیین و به نوسازی مدارس اعلام می کنیم و نهایتا باید مصوبه کمیته برنامه ریزی شهرستان را داشته باشد.

دادی زاده اضافه کرد: درخصوص تنبیه دانش آموزان خط قرمز ما تنبیه دانش آموزان در مدرسه است، درخصوص دلجویی از خانواده ای که فرزندشان مورد تنبیه قرار گرفته انجام شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه