سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

در صورت پرداخت مالیات ارزش افزوده از سوی صنایع؛

بسیاری از مشکلات جامعه مرتفع می شود

به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، جمعی از مسئولان و ورزشکاران استان با نماینده ولی فقیه در هرمزگان دیدار کردند.

نعیم آبادی (2)

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «آیت الله نعیم آبادی» نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این دیدار گفت: جوانان و ورزشکاران مایه افتخار استان هستند و مردم و مسئولان باید ارزش این نیرو‌ها را بدانند.

وی با اشاره به تاکید  دین مبین اسلام  به ورزش افزود: باید تمام تلاش‌ها برای نهادینه کردن و توسعه ورزش در جامعه به کار گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: در صورت پرداخت مالیات ارزش افزوده از سوی صنایع بسیاری از مشکلات در جامعه از جمله ورزشکاران برطرف می‌شود و این نیازمند عزم جدی مسئولان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای مطالبه گری است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان هم گفت: به مناسبت این هفته ۴۵۰ برنامه در ابعاد مختلف همگانی، فرهنگی و افتتاح طرح‌های مختلف اجرا می‌شود.

«محمود رضا امیاری» افزود: هرمزگان از ظرفیت‌ها و استعداد‌های بالقوه‌ای در حوزه ورزش برخوردار است.

وی از میزبانی استان در ۲ رشته ورزشی المپیاد ایرانیان، اعزام تیم‌های متعدد به این المپیاد، برنامه ریزی برای توسعه ورزش‌های همگانی با همکاری هیئت‌های ورزشی، ایجاد کارگروه‌های اقتصادی و اتاق فکر با حضور نخبگان و ورزش دوستان خبرداد.

مسئول امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان هم گفت: باید بستر سازی مناسب برای حضور بانوان در پارک‌ها و امکان طبیعی و ورزشی و بهره مندی روز افزون آنان از ورزش فراهم شود.

رضایی افزود: استان در حوزه ورزش دارای ظرفیت‌های فراوانی است که می‌توان با همکاری دستگاه‌های زیربط و جامعه ورزش و برنامه ریزی آن‌ها را پرورش داد.

رئیسی نماینده هیئت‌های ورزشی استان گفت: هیئت‌های ورزشی به عنوان تشکیلات خودگردان با وجود حداقل امکانات و توانایی مالی تمام تلاش خود را برای پیشرفت ورزش در استان به کار می‌برند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس  دراین دیدار در جریان برخی مشکلات ورزشکاران قرار گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه