سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

فرماندار ماسال اعلام کرد:

موسسات خصوصی و سمن های اجتماعی طبق قانون نمی‌توانند قبض دریافت زکات توزیع کنند

فرماندار ماسال در ستاد زکات شهرستان ماسال گفت: مؤسسات خصوصی و سمن های اجتماعی طبق قانون نمی‌توانند قبض دریافت زکات توزیع کنند و یا صندوق‌هایی برای جمع آوری راه اندازی کنند.

جلسه شورای زکات ماسال

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمد جواد عامر فرماندار ماسال در ستاد زکات شهرستان ماسال که در دفتر فرمانداری برگزار شد با بیان اینکه مؤسسات خصوصی و سمن های اجتماعی طبق قانون نمی‌توانند قبض دریافت زکات توزیع کنند و یا صندوق‌هایی برای جمع آوری راه اندازی کنند اظهار داشت: پیشنهاد من این است که به جای قراردادن صندوق‌های متفاوت برای جمع آوری زکات فطریه در روز عید فطر یک صندوق واحد در مساجد برپا و سپس درباره نحوه توزیع مبلغ جمع آوری شده تصمیم گیری شود.

وی افزود: با این روش از سؤاستفاده برخی افراد جلوگیری خواهد شد و اعانات با رضایت مردم دریافت می‌شود می‌توان مبالغ را به افراد مستحق واقعی رساند.

عظیم نوروزی رئیس کمیته امداد ماسال نیز در این نشست با اشاره به ابلاغ صورتجلسه استانداری و نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: پیشنهاد من جمع آوری زکات فطریه با یک صندوق و پرداخت کمک‌ها به افراد مستحق ظرف ۲۴ ساعت به لیست ارائه شده توسط کمیته امداد، بهزیستی، مؤسسات خیریه و … است.

شورای زکات

جمع‌آوری زکات فطریه تحت عنوان یک صندوق واحد

امام جمعه ماسال نیز ضمن تأکید بر جمع‌آوری زکات فطریه تحت عنوان یک صندوق واحد زیر مجموعه ستاد زکات شهرستان اظهار داشت: پس از جمع آوری مبالغ، پرداخت‌ها بر اساس لیست‌های مورد تأکید ستاد انجام شود.

در پایان، موضوع جمع‌آوری زکات فطریه توسط یک صندوق واحد مورد تأیید شورای زکات در محل اقامه نماز عید فطر در شهرها و روستاهای شهرستان به تصویب رسید. همچنین مصوب شد هر گونه صندوق سیاری غیر از صندوق اصلی توسط نیروی انتظامی جمع آوری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه