سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

برخورد جدی دستگاه قضا با مقصرین حادثه غرق شدن کودک ۳ ساله در چم بشیر

بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برخورد جدی دستگاه قضایی کرمانشاه با مقصرین حادثه غرق شدن کودک سه ساله در رودخانه چم بشیر خبر داد.

بازپرس ویژه قتل در محل غرق شدن کودک سه ساله کرمانشاهی

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، محمدامین رحیمی، امروز از محل حادثه غرق شدن کودک سه ساله کرمانشاهی در رودخانه چم بشیر واقع در محله حکمت‌آباد بازدید و ابراز داشت: به دستور دادستان کرمانشاه مقصرین حادثه غرق شدن کودک سه ساله در چم بشیر به‌صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی استان قرارگرفته است.

وی در این بازدید با اشاره به گذشت چند روز از حادثه غرق شدن این دختربچه، تصریح کرد: متاسفانه هیچ‌گونه اصول ایمنی در اطراف رودخانه روباز چم بشیر از سوی دستگاه‌های مربوطه رعایت نشده است.

بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از پیگیری دستگاه قضایی استان برای شناسایی مقصرین این حادثه خبر داد و افزود: موضوع به کارشناسی ارجاع شده که پس از حصول نتیجه کارشناسی با مقصرین حادثه برخورد جدی انجام خواهد گرفت.

رحیمی افزود: همچنین چاه‌های آبی که در اطراف رودخانه قرارگرفته‌اند فاقد هرگونه روپوش هستند و این مسئله بسیار خطرآفرین شده است.

 غرق‌شدگی کودکان در رودخانه چم بشیر

سالانه چندین غرق‌شدگی کودکان در رودخانه چم بشیر رخ می‌دهد/ مسئولین بی‌خیال‌اند

 مردم ساکن این شهرک در این بازدید اظهار کردند سالانه چندین مورد غرق‌شدگی کودکان در رودخانه چم بشیر رخ می‌دهد، اما با کمک مردم کودکان از مرگ نجات پیدا می کنند و به رغم تماس ها و پیگیری های فراوان مسئولین بی خیالند.

آنان عنوان کردند، درخواست‌های مکررشان از شهرداری و آب منطقه‌ای برای نصب دریچه بر روی چاه‌های آب اطراف چم بشیر بدون پاسخ مانده است و در نهایت منجربه حادثه غرق شدن کودک 3 ساله شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه