سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد مطرح کرد

سهم شهرداری در پروژه‌های جدید مشارکتی کاهش می‌یابد

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد با بیان اینکه مشوق‌های جدید برای سرمایه‌گذاران تعریف می‌شود، گفت: برای رونق اقتصادی سهام شهرداری در پروژه‌های جدید مشارکتی کاهش می‌یابد.

شورای شهر مشهد

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محسن حسینی پویا در ارتباط با جذب سرمایه‌گذار در شهر مشهد بیان کرد: اینکه ما فقط در اصطلاح بگوییم برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز می‌اندازیم اما در اجرا عمل ما متفاوت باشد، صحیح نیست امروز هم آن‌ها برای ورود به سرمایه‌گذاری در مشهد در ابتدا سابقه ما را نگاه می‌کنند و قطعاً خواهند گفت شما با سرمایه‌گذاران گذشته شهر مشهد چه کرده‌اید.

وی افزود: حدود ۳۰ پروژه سرمایه‌گذاری در سطح مشهد داریم که متأسفانه اکثر این پروژه‌ها قفل شده و با این سابقه اگر برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز هم بیندازیم به ما خواهند گفت با این تعداد پروژه مشارکتی که متوقف شده نمی‌توان در مشهد سرمایه‌گذاری کرد.

حسینی پویا بیان کرد: در کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر مشهد به این نتیجه رسیدیم که سرمایه‌گذاری‌های قدیمی مشهد را در اولویت قرار دهیم تا مشکل آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل شود که در این راستا جلسات فشرده‌ای با سرمایه‌گذاران برگزارشده که امیدواریم پروژه‌های آن‌ها از این رکود خارج شود.

عضو کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: یکی دیگر از برنامه‌های ما این است که پروژه‌های جدید مشارکتی تعریف کنیم و در آن به منافع زودبازده شهرداری توجهی نداشته باشیم و سهام شهرداری از لحاظ منافع پایین بیاید زیرا با ایجاد پروژه‌های مشارکتی شاهد رونق اقتصادی شاهد اشتغال و جذب بیشتر زائر و گردشگر و به خصوص افزایش ماندگاری زائر در شهر مشهد خواهیم بود در واقع می‌خواهیم به منافع بلند مدت شهر و شهرداری توجه کنیم و بر این اساس مشوق‌های جدید برای سرمایه‌گذاران تعریف می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه