در گفت‌و‌گو با خبرنگاران مطرح شد

سرانه فضای سبز دهدشت از نورم کشوری پایین‌تر است

شهردار دهدشت گفت: سرانه فضای سبز شهر دهدشت به ازای هر نفر ۴/۴ متر مکعب است.

مدیرکل فنی و امور شهرداری‌های استانداری گلستان

به گزارش خبرگزاری موج از دهدشت، اسفندیار برخه عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان کهگیلویه، با اشاره به فضای سبز، اظهار کرد: بر اساس نرم کشوری سرانه فضای سبز برای هر نفر ۹ مترمکعب می‌باشد، اما متأسفانه سرانه فضای سبز شهر دهدشت به ازای هر شهروند ۴/۴ مترمکعب است.

شهردار دهدشت در ادامه افزود: سعی داریم با بازسازی و احداث چند پارک محله‌ای و عمومی و تکمیل پروژه تپه نورالشهدا و وارد کردن آنها به مدار فضای سبز شهر دهدشت، سرانه فضای سبز این شهر را به ازای هر نفر تا پایان سال ۹۶ به ۵/۵ مترمکعب برسانیم.

برخه در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار موج مبنی بر اینکه مشکلات حاکم بر شهر دهدشت ریشه در بی‌توجهی به مسائل فرهنگی دارد، و همانطور که می‌دانید یکی از بهترین مکان‌ها برای ترویج فرهنگ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و این کانون نیاز به احداث شعبه‌های دیگری در شهر دارد، آیا شهرداری در این رابطه برنامه‌ای دارد؟، اظهار کرد: ما آمادگی همکاری با رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دهدشت را داریم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه