سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم:

دو میلیارد ریال تجهیزات برای مدارس محروم قم

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: خرید و تهیه تجهیزات برای مدارس محروم با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد ریال انجام شده است که اقدام توزیع نیز توسط ۱۲ دستگاه وانت نیسان به صورت هماهنگ به نواحی و مناطق هفتگانه آموزش و پرورش قم انجام شد.

شخ الاسلام 1
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در گفتگو با خبرنگار موج در قم، هدف از  برنامه را تقویت برنامه های ورزشی مدارس و تحقق شعار عقل سالم در بدن سالم عنوان کرد و افزود: با آغاز مهر ماه، فصل رویش و پویش، آموزش و پرورش قم با برنامه‌ریزی مناسب و شایسته توانسته است اقدامات شایسته ای در مدارس انجام دهد که از جمله این اقدامات ارسال تجهیزات و ملزومات ورزشی شامل: میزهای تنیس، راکت، توپ های فوتبال، والیبال، بسکتبال، البسه ورزشی بوده است.

وی یادآور شد ورزش مایه نشاط و تندرستی است که باید از دوران کودکی و نوجوانی به فرزندانمان آموزش داده شود و کانون های علم و دانش در سایه ی همراهی اولیای عزیز نسبت به این مهم همیشه توجه جدی داشته اند.

حمیدرضاشیخ الاسلام با بیان اینکه ورزش، پرهیز از بیکاری، مبارزه با کسالت و تنبلی، افزایش توانایی‌های جسمی و روحی، شجاعت، سلامت جسمانی و فکری و نیز وسیله‌ای برای جمع گرایی و اجتماعی شدن است گفت: مسئولین و متولیان دست اندرکار باید نسبت به تقویت آن در جامعه و به خصوص مدارس توجه نمایند.

وی با تبریک هفته تربیت بدنی و سلامت افزود: اعتماد به نفس، مقاومت در برابر شدائد و سختی ها، ایجاد شور و نشاط و امید به آینده، پرهیز از گناه و خطا و وسوسه ها شیطانی و همچنین دوری از عادت های زشت همچون اعتیاد از آثار روانی ورزش است که می تواند به خوبی در مدارس و جامعه مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان تصریح کرد: خرید و تهیه تجهیزات برای مدارس محروم با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد ریال انجام شده است که اقدام توزیع نیز توسط ۱۲ دستگاه وانت نیسان به صورت هماهنگ به نواحی و مناطق هفتگانه آموزش و پرورش قم انجام شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه