سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جادری در کارگروه تخصصی اشتغال استان:

دستگاه‌های دولتی زمینه اشتغالزایی بخش خصوصی را فراهم کنند

استاندار هرمزگان گفت: راهکار ما این است که بخش خصوصی وارد کار شود و در نهایت این بخش باید شغل ایجاد کند و دستگاه‌های دولتی وظیفه تهیه مقدمات و زمینه‌ها برای بخش خصوصی را دارند.

اشتغال

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، جاسم جادری در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان هرمزگان با بیان اینکه طبق تعهد در سال جاری باید ۳۴ هزار شغل در هرمزگان ایجاد شود، عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۲۵ درصد از این رقم محقق شده است و نیاز است واحدها و دستگاه‌هایی که در تحقق این تعهدات عقب هستند، با سرعت بیشتری کار اشتغالزایی را انجام دهند.

وی ادامه داد: راهکار ما این است که بخش خصوصی وارد کار شود و در نهایت این بخش باید شغل ایجاد کند و دستگاه‌های دولتی وظیفه تهیه مقدمات و زمینه‌ها برای بخش خصوصی را دارند.

استاندار هرمزگان افزود: از این پس متناسب با هر بحث نمایندگان بخش خصوصی نیز در جلسات کارگروه اشتغال حضور یابند و مشکلات خود را مطرح کنند.

لزوم ثبت به موقع اطلاعات اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد

جادری با بیان اینکه یک و نیم میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در روستاهای کشور اختصاص یافته است، اظهار داشت: ساز و کار اجرای این طرح از مهرماه ابلاغ می‌شود و دستگاه‌هایی همچون جهاد کشاورزی و صنعت و معدن می توانند کمک کنند در روستاها شغل‌های بسیاری ایجاد شود.

وی بر لزوم ثبت به موقع اطلاعات اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد تاکید کرد و بیان داشت: مناطق آزاد قشم و کیش نیز باید مکلف شوند در جلسات این کارگروه حضور یابند و از وضعیت اشتغال این مناطق گزارش ارائه دهند.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: هرمزگان به عنوان هدف گردشگری تعیین شده است و به خصوص در شش ماهه دوم سال با حضور گردشگران در این استان مواجه هستیم که از این ظرفیت نیز در جهت اشتغالزایی باید استفاده شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه