English

عمل جراحی مغز حین بیداری در شیراز انجام شد

برای اولین بار در کشور عمل جراحی مغز حین بیداری در بیمارستان نمازی شیراز انجام شد.

عمل جراحی مغز حین بیداری در شیراز انجام شد

به گزارش خبرگزاری موج از شیراز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزرشکی شیراز، قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ارائه خدمتی جدید در عرصه پزشکی توسط نخبگان عرصه‌های دانش در شیراز به بیماران خبر داد که با استفاده از آن کاهش زمان جراحی، ارتقاء کیفیت اعمال جراحی و کوتاه شدن مسیر نجات جان بیماران قابل دسترس است.

دکتر عبدالخالق کشاورزی افزود: در یکی دو سال گذشته برای پیوند توانمندی پزشکان در شیراز با فناوری و تکنولوژی، برنامه ریزی‌های جدی انجام شد و به تازگی در یک عمل جراحی، برای نجات جان بیماران از این شیوه استفاده شده است.

وی تاکید کرد: دستگاه جدید یکی از طرح‌هایی است که با کمک شرکت‌های دانش بنیان، تکنولوژی و فناوری را به کمک اساتید آورده و با رفع نیاز تماس اساتید با مانیتورها برای دیدن تصاویر، امکان سرعت بخشیدن به عمل جراحی و ارتقای کیفیت را فراهم کردیم.

کشاورزی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در زمینه تله مدیسین و استفاده از تکنولوژی و فناوری در کنار درمان، مانند تله ویزیت، تله کانسالت و سیستم ریپورت تصاویر رادیولوژی از راه دور، برنامه‌های خوبی را در پیش گرفته است .

جراح مغز و اعصاب و فلوشیپ جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: دستگاه سامانه هوشمند مدیریت تصاویر پزشکی، با همکاری و ایده اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با کمک دانشجویان نخبه دانشگاه شیراز، طراحی و ساخته شده است .

دکتر محمدصادق مسعودی، هدف از طراحی این دستگاه را کاهش طول اعمال جراحی و احتمال عفونت‌ها در کنار به روز رسانی اعمال جراحی، عنوان و اضافه کرد: با استفاده از این دستگاه، تماس مستقیم جراح با تصاویر و کامپیوتر، از راه دور بازبینی و مدیریت کرده و تصویر قسمتی که در حین عمل جراحی نیاز دارد، بدون تماس دست نمایان می‌شود .

این جراح مغز و اعصاب کودکان خاطرنشان کرد: در عمل جراحی انجام شده با استفاده از تکنولوژی فناورانه، ضایعه واقع در کورتکس حرکتی دختر دوازده ساله‌ای، با تکنیک جراحی حین بیـداری (Awake Surgery)  همراه با به کارگیری سامانه هوشمند مدیریت تصاویر پزشکی، که برای نخستین بار در ایران مورد استفاده قرار گرفت، با موفقیت انجام شد.

مسعودی یادآور شد: هدف از ابداع این  سامانه، کاهش زمان عمل جراحی و حذف زمان استرلیزاسیون مجدد در حین عمل‌هایی است که جراح باید به طور مداوم و سریع با تصاویر پزشکی در ارتباط باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه