سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

استفاده از تمام ظرفیت نظام سلامت برای ارائه خدمات به زائران در اعیاد شعبانیه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت نظام سلامت برای ارائه انواع بهترین خدمات به زائران و مجاوران اعیاد شعبانیه تاکید کرد و گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم، با بهره‌گرفتن از تجربیات گذشته و هماهنگ با سایر مجموعه‌ها و ارگان‌ها همچون سنوات گذشته آمادگی کامل برای خدمات رسانی در اعیاد شعبانیه را دارد.

دانشگاه علوم پزشکی قم
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، کمیته هماهنگی برنامه‌های اعیاد شعبانیه به ریاست دکتر مصری رئیس دانشگاه و با حضور نمایندگانی از مدیریت بحران استان، اداره کل پدافند غیرعامل، تولیت آستان مقدس حرم حضرت معصومه(س)، تولیت مسجد مقدس جمکران، نیروی انتظامی، آتش نشانی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر، مدیرکل انتقال خون استان و همچنین مدیرکل هواشناسی استان قم در سالن امام علی(ع) ستاد دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد. 

این جلسه با هدف هماهنگی برنامه‌های اعیاد شعبانیه و سالروز میلاد حضرت مهدی(عج) برگزار شد؛ که در آن دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم هماهنگی و حرکت مدیران راهبر استان، دانشگاه علوم پزشکی، جمعیت هلال احمر و نیروهای امدادی بر اساس سیاست‌های کلی تعیین شده در استان تأکید کرد. 

مصری همچنین بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت نظام سلامت برای ارائه انواع بهترین خدمات به زائران و مجاوران اعیاد شعبانیه تاکید کرد و گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم، با بهره‌گرفتن از تجربیات گذشته و هماهنگ با سایر مجموعه‌ها و ارگان‌ها همچون سنوات گذشته آمادگی کامل برای خدمات رسانی در اعیاد شعبانیه را دارد. 

همچنین محبی معاون درمان دانشگاه در این جلسه تاکید کرد: نیروهای درمانی، بهداشتی و پشتیبانی، اورژانس ۱۱۵، تیم‌های سیار، اتوبوس آمبولانس‌ها، موتورلانس‌ها‌ و پایگاه‌های بیمارستانی و پیش بیمارستانی در این ایام همراه با سایر مجموعه‌ها و ارگان‌ها آماده ارائه بهترین نوع خدمات‌ هستند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر