سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در پی بمباران بیمارستان المعدانی غزه

رئیس دانشگاه صنعتی قم در پی بمباران بیمارستان المعدانی غزه پیامی صادر کرد.

رضایی نور

به گزارش خبرگزاری موج قم، رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به نمایندگی از جامعه دانشگاهی این دانشگاه با صدور پیامی ضمن ابراز همدردی با ملت بی پناه فلسطین، حمله وحشیانه رژیم غاصب اسرائیل را به بیمارستان المعدانی غزه محکوم کرد.

 متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

امام صادق(ع) : «مامِنْ مؤمن یَخْذُل اخاهُ و هو یقْدرُ علی نصْرتِه الّا خَذَلهُ الله فی الدُّنیا و الْاخرةِ

هر مؤمنی که برادر دینی خود را یاری ندهد با اینکه قدرت این کار را دارد، خداوند او را به حال خود واگذارد و در دنیا و آخرت خوار و ذلیلش کند.

رژیم غاصب اسرائیل با حمله وحشیانه خود به بیمارستان المعدانی غزه نفس‌های آخر خود را خواهد کشید چرا که این حرکت وحشیانه شعله‌های خشم همه انسان‌های جهان را برافروخته است. بی ‌شک کودک کشی، کشتار زنان ومردان بیگناه، ویران کردن خانه‌های مردم توسط رژیم غاصب اسرائیل در تاریخ بشریت ماندگار خواهد بود و در مقابل این جنایات جنگی، همبستگی و مقاومت مردم فلسطین لحظات پیروزی را نزدیک و نزدیک‌ تر خواهد کرد تا نام منحوس اسرائیل از صفحه روزگار حذف شود. همانطور که مقام معظم رهبری مدظله العالی فرمودند: "اسرائیل ثابت کرده است که جز با زبان زور چیز دیگری نمی‌فهمد و با او جز با زبان قدرت یک ملت و قدرت یک امت اسلامی در سراسر عالم نمی شود، حرف زد." پس امروز همه مسلمانان باید با مردم فلسطین همراه و همقدم شوند تا ظلم و ستم اسرائیل برای همیشه پایان یابد.

 اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن محکوم نمودن حملات وقیح رژیم غاصب اسرائیل حمایت همه جانبه این جامعه دانشگاهی را در نجات مردم فلسطین اعلام می دارم و پیروزی جبهه مقاومت را از خداوند متعال خواستارم.

إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه