سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم تاکید کرد؛

لزوم فراهم شدن زمینه برگزاری راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان در قم

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم گفت: سال قبل راهپیمایی ۱۳ آبان تاریخی و حماسی رقم خورد، امسال نیز باید بستر لازم برای حضور جوانان انقلابی، دانش‌آموزان، دانشجویان و طلبه‌های حوزه‌های علمیه در کنار حرکت مردمی فراهم شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن ذاکری رئوف

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت‌الاسلام محمدحسن ذاکری در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی مراسم بزرگداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در سالن جلسه‌های اداره‌کل آموزش‌وپرورش قم اظهار داشت: سال گذشته راهپیمایی ۱۳ آبان در قم، به لحاظ حجم شرکت کنندگان در کشور بی‌نظیر بود.

وی خاطرنشان کرد: پیامی که می‌خواهیم از راهپیمایی در قم، به جهان مخابره کنیم، تاثیرگذار است و نیاز دارد که با فکر و اندیشه و همفکری، اقدام بسیار مناسبی صورت گیرد.

وی استفاده از ابتکارها و خلاقیت‌های جوانان انقلابی را مهم ارزیابی کرد و گفت: یکی از نکته‌هایی که در راهپیمایی سال قبل مورد قدردانی و توجه قرار گرفت این بود که مراسم ۱۳ آبان توسط دانش‌آموزان اداره می‌شد.

ذاکری اضافه کرد: مشارکت دانش‌آموزان در برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم ۱۳ آبان در کشور منحصر به فرد بود، امیدواریم امسال نیز با یک تدبیر هوشمندانه، زمینه یک راهپیمایی باشکوه و الگوساز پدید آید.

وی بیان داشت: ما فتنه سال گذشته را پشت سرگذاشتیم، امسال دشمن برغم تلاشی که کرد، نتوانست حرکتی را ایجاد کند، اما دست‌بردار نیست و در این جنگ ترکیبی به‌ویژه جوانان و نوجوانان در معرض خطر هستند.

وی با اشاره به بمباران چند جانبه‌ رسانه‌های صهیونیستی و جنگ شناختی که در جریان است گفت: برای ایجاد یک فضای مناسب جهت حضور باشکوه در راهپیمایی ۱۳ آبان‌ماه و مقابله با تبلیغات سوء‌دشمن وظیفه سنگینی برعهده داریم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم در ادامه تاکید کرد: ما باید از هفته آینده سلسله برنامه‌هایی را آغاز کنیم که در مجموع این آمادگی را ایجاد کند و شاهد یک ۱۳ آبان به یادماندنی دیگری در قم باشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه