سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

بهره گیری از ایده‌های خلاقانه شهروندان در زیباسازی شهری

معاون خدمات شهری شهرداری قم بر لزوم ایده‌های خلاقانه شهروندان در زیباسازی شهری تاکید کرد.

شهرداری قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، عباس ذاکریان در جلسه تودیع و معارفه سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم، اظهار داشت: مباحث مربوط به زیباسازی جای خود را در مدیریت شهری قم پیداکرده و برخی از حاشیه‌های سابق در این خصوص از بین رفته است.

وی با بیان اینکه زیباسازی شهر یک مساله لوکس و تشریفاتی نیست، ادامه داد: شهر یک موجود زنده بوده که نیازمند شادابی و پویایی است و ایجاد پویایی شهری منوط به اقدامات هنری توسط دو سازمان زیباسازی و پارک‌ها و فضای سبز است.

معاون خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به آسیب‌های روحی و روانی بیماری کرونا، گفت: باید از هر فرصتی برای ارتقای نشاط شهری و بازآفرینی بیشتر جنبه روحی و روانی شهروندان استفاده شود.

وی با بیان اینکه سازمان زیباسازی شهرداری قم فعالیت‌های خود طی سال‌های اخیر بدون حاشیه پیش برده است، یادآور شد: شهر قم در مباحث زیباسازی در مقایسه با گذشته این شهر و همچنین کلان‌شهرهای دیگر عملکرد قابل دفاع و موفقی داشته است.

ذاکریان با تأکید بر استفاده از ایده‌های خلاقانه مردم در زیباسازی شهری و عبور از برخی کلیشه‌های تکراری، اذعان کرد: هر چه که در مساله زیباسازی در قم کار انجام شود بازهم کم است و لازم است برای ارتقای مباحث زیباسازی در قم از تجربه موفق شهرهای دیگر نیز استفاده شود.

معاون خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به انتخاب مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز با حفظ سمت در سازمان زیباسازی شهرداری قم، ادامه داد: در دوره جدید این سازمان باید از تمام ظرفیت‌های موجود در جهت بهره‌وری بیشتر سازمان با اولویت کاهش هزینه‌ها بهره برد.

ذاکریان یادآور شد: ادغام سازمان‌های تابعه در قم به دلیل وجود نگاه‌های جزیره‌ای به‌سختی پیش می‌رود و لازم است در این شرایط این سازمان‌ها را برای تقویت و هم‌پوشانی بیشتر اقدامات، در کنار یکدیگر قرار بدهیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر