سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

تأمین مالی واحدهای اقتصادی استان اردبیل بعد از تعطیلات انجام می‌شود/استان اردبیل جزو ۵ استان مهمان پذیر کشور است

معاون هماهنگی اقتصادی استاندار اردبیل گفت: با اتمام‌ تعطیلات نوروزی، تأمین مالی واحدهای اقتصادی استان اردبیل، در راستای حمایت از واحدهای تولیدی توسط بانک‌های عامل استان پرداخت خواهد شد.

بهروز حلیلی معاون اقتصادی استاندار اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، بهروز خلیلی در جلسه قرارگاه اقتصادی استان، اظهار کرد: طبق اعلام مراجع زیربط، استان اردبیل در روزهای اخیر، جزو ۵ استان مهما نپذیر کشور محسوب می شود و باتوجه به ظرفیت‌ها بالقوه تاریخی و شرایط جوی، استان اردبیل، پذیرای مهمانان و مسافران نوروزی بوده و ارائه خدمات با حداقل ترین مشکل در دستور کار  دارد.

وی افزود: در طی مدت ۳ هفته اخیر، تمهیدات و اقدامات شبانه روزی، بدون وقفه‌در جریان است تا در نیازهای مردم شریف استان اردبیل و مسافران عزیز، حداقل‌ترین خلل و کمبودی وجود نداشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ادامه داد: کلیه واحدهای تولیدی مرتبط با کالاهای اساسی و نانوایی‌های فعال به سوخت دوم تجهیز شده و هیچ نگرانی از بابت توقف این واحدها وجود ندارد و به صورت شبانه‌روزی تأمین، توزیع، ذخیره و نظارت بر کالاهای اساسی در جریان است.

خلیلی تصریح کرد: با تأکید استاندار اردبیل، بزودی کارگروه اقتصاد مقاومتی در راستای افزایش توان تولید محصولات و تأمین امنیت غذایی تشکیل می شود و برنامه‌های لازم و اقدامات پیش‌رو، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی بیان کرد: تأمین نهاده‌های مورد نیاز برای کشت بهاره در قالب الگوی کشت متناسب با تأمین امنیت غذایی صورت گرفته است و برنامه‌ریزی‌های لازم جهت خرید تضمینی مرغ، دانه‌های روغنی و گندم انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه