سرخط خبرها
  • ساعی: هیچوقت گله نکردم که پول نداریم
  • رکورد ورود شمش نقره به خزانه بورس کالا شکسته شد
  • مهلت تحویل اظهارنامه مالیات بر اجاره املاک تا آخر شهریور تمدید شد
  • سرپرست وزارت دفاع: نه غافلگیر می‌شویم و نه منفعل
  • هشدار هواشناسی برای وزش باد شدید برای ۱۴ استان
  • محمد نوری سرمربی نفت آبادان شد
  • معوقات افزایش حقوق بازنشستگان پرداخت می‌شود
  • ۱۱ فوتی و ۱۰۹ مجروح در حوادث رانندگی از ابتدای اجرای طرح اربعین
  • قتل مرد تاجر به دست همسر سوم و پسر نوجوانش
  • جمعیت کشور با عبور از ۸۷ میلیون نفر به رقم ۸۷ میلیون و ۶ هزار و ۳۷ نفر رسید
  • هشدار پلیس فتا: در معاملات فقط به رویت رسید بانکی اکتفا نکنید
  • کاپ نایب‌قهرمانی کشتی آزاد جهان به کشور بازگشت
  • پرداخت ۴۶ همت وام ازدواج در سه ماهه اول سال ۱۴۰۵ / ۵۵۶ هزار نفر در نوبت دریافت وام

افزایش کم‌سابقه دما در اردبیل

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با اشاره به بررسی داده‌های هواشناسی گفت: طی هفته گذشته میانگین دمای استان نسبت به شرایط عادی حدود ۹ درجه سلسیوس افزایش یافته است که این میزان انحراف دمایی در مقیاس اقلیمی قابل توجه ارزیابی می‌شود.

افزایش دما هوا
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مجید‌ کوهی اظهار کرد: در این بازه زمانی، شهرستان سرعین با ثبت افزایش حدود ۱۰ درجه سلسیوس بیشترین افزایش دما را تجربه کرده و شهرستان پارس‌آباد با حدود ۷ درجه سلسیوس کمترین میزان افزایش را داشته است. همچنین در شهرستان اردبیل نیز طی هفته گذشته افزایش دمای ۹.۷ درجه سلسیوس به ثبت رسیده است.

مدیرکل هواشناسی استان با تشریح وضعیت کلی بهمن‌ماه تصریح کرد: به طور میانگین، دمای استان در بهمن‌ماه حدود ۴ درجه بالاتر از نرمال بوده است. از ابتدای فصل زمستان تاکنون نیز میانگین دمای استان افزایشی در حدود ۲.۶ درجه سلسیوس را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: از آغاز سال آبی جاری (ابتدای مهرماه) تا ۳۰ بهمن، متوسط دمای استان ۲.۲ درجه سلسیوس بیش از شرایط بلندمدت ثبت شده است. در این مدت، شهرستان سرعین با افزایش ۳.۳ درجه سلسیوس بیشترین و شهرستان پارس‌آباد با ۱.۲ درجه سلسیوس کمترین میزان افزایش دما را تجربه کرده‌اند.

مدیرکل هواشناسی استان در خصوص دلایل این افزایش دما توضیح داد: فعالیت گسترده و چشمگیر سامانه‌های کم‌فشار در سطح منطقه طی سال جاری، الگوی غالب پرفشار را تحت تأثیر قرار داده و موجب شکل‌گیری جریانات جوی با مؤلفه جنوبی در استان‌های شمال‌غرب کشور شده است. به گفته وی، نقش توپوگرافی منطقه در تشدید و تغییر ماهیت این جریانات جنوبی بسیار حائز اهمیت بوده و همین مسئله به تقویت شرایط گرمایش غیرمعمول در استان منجر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه