سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جابجایی ۳ میلیون تن کالا از استان اردبیل در نیمه نخست امسال / رشد ۷ درصدی نسبت به سال گذشته

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: در نیمه نخست امسال سه میلیون تن کالا از استان اردبیل جابجا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد افزایش داشته است.

حمل و نقل کالا
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

،  کلیم‌الله وثوقی در بازدید از شرکت‌های حمل‌ونقل کالا در شهرستان اردبیل اظهار کرد: در مدت مشابه سال قبل ۲ میلیون و ۵۶۴ هزار تن کالا توسط رانندگان استان جابجا شد و امسال این رقم به سه میلیون تن افزایش یافته است.

وی عمده کالاهای حمل‌شده را شامل نفت، سیب‌زمینی، مصالح ساختمانی، سیمان فله‌ای، گندم، شمش آهن، آب معدنی، گازوئیل و هندوانه اعلام کرد و افزود: جابجایی کالا در استان به‌صورت عادی و روان انجام می‌شود.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل‌ونقل استان با اشاره به سهم شهرستان‌ها از جابجایی کالا بیان کرد: در شش ماه گذشته یک میلیون و ۱۱۸ هزار تن از شهرستان اردبیل، ۶۵۶ هزار تن از نمین، ۲۸۱ هزار تن از پارس‌آباد، ۲۲۹ هزار تن از خلخال، ۱۲۱ هزار تن از مشگین‌شهر، ۱۴۰ هزار تن از بیله‌سوار و ۸۹ هزار تن از اصلاندوز حمل شده است.

وی ادامه داد: جابجایی کالا در شهرستان گرمی نیز با رشد چشمگیر ۶۲ درصدی همراه بوده، به‌طوری‌که در نیمه نخست امسال ۹۷ هزار تن کالا در مقایسه با ۶۰ هزار تن سال گذشته جابجا شده است.

وثوقی همچنین از صدور ۱۹۰ هزار برگ بارنامه در استان خبر داد و گفت: «این شاخص نیز نسبت به مدت مشابه پارسال که ۱۷۷ هزار برگ بارنامه صادر شده بود، ۷ درصد افزایش دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل تعداد شرکت‌های فعال در این حوزه را ۹۰ شرکت اعلام کرد و افزود: در استان ۱۳ هزار و ۵۵۰ دستگاه ناوگان و ۱۲ هزار و ۶ راننده در حال خدمات‌رسانی هستند.

وی در پایان از مردم و صاحبان کالا خواست در صورت مشاهده تخلف یا نارضایتی از عملکرد شرکت‌ها و رانندگان، مراتب را از طریق سامانه ۱۴۱ اطلاع دهند تا در اسرع وقت در کمیسیون‌های مربوطه رسیدگی شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه