English

عفو ۱۰۷۸ زندانی در اردبیل به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)

با دستور رهبر معظم انقلاب و در سایه رافت اسلامی، بیش از هزار محکوم در استان اردبیل مشمول عفو قرار گرفتند.

عفو ۱۰۷۸ زندانی در اردبیل به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، حجت‌الاسلام حسی کثیرلو؛ رئیس کل دادگستری استان اردبیل تأکید کرد: این اقدام جلوه‌ای از رأفت اسلامی و نگاه انسانی نظام برای بازگشت زندانیان به جامعه و کاهش مشکلات خانواده‌های آنان است.

وی خاطرنشان کرد: دادگستری استان اردبیل همواره اجرای سیاست‌های تحولی قوه قضاییه در زمینه کاهش جمعیت کیفری و حمایت از بازاجتماعی شدن زندانیان را در اولویت قرار داده و این عفو نیز می‌تواند زمینه‌ای مناسب برای بازگشت مجدد محکومان به مسیر صحیح زندگی باشد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی و کار جهادی قضات، کارکنان دادسرا و مسئولان زندان‌های استان در شناسایی مشمولان و اجرای دقیق و سریع این عفو قدردانی کرد و افزود: این همراهی و تلاش‌ها نقش مهمی در تحقق هرچه بهتر اهداف این طرح داشته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه